vrijdag 13 februari 2015

Doe eens gek

De jongste dochter wilde dolgraag als haar favoriete dier, een poesje. En gelukkig was dat niet echt moeilijk noch kostbaar, want ze had al een poezenmutsje deze winter alleen draagt ze die nooit want ze heeft anders een heethoofd, en het IS al zo'n heethoofdje ;-). Maar voor vandaag de carnaval wilde ze hem wel aandoen, graag zelfs... een zwart shirtje en een zwart leggingkje , het enige wat ik kocht was een zwarte kleine boa bij de hema, wat dubbelgeslagen met een knoop erin haar staart werd.
Deze schminkdoos had ik al enige tijd geleden, in een koopzieke? bui bij de action gehaald, want ook met kinderfeestjes is het leuk. Nu was ik wel benieuwd of deze relatief goedkopere schmink wel  dekkend en werkbaar was. Maar ik ben niet teleurgesteld, ik vond hem prima dekkend en goed mee te werken, er zitten 2 handige kwasten bij en en 2 sponsjes en dan nog zo'n oogschaduwding, die laatste gebruik ik nooit. 
Gelukkig wilde die ander in een skylanderpak, dat is een figuurtje uit een playstationspel, lekker makkelijk ;-). Ze zijn er klaar voor.
Om 545 uur vanmorgen waren ze er eigenlijk al klaar voor, in ieder geval, klaarwakker. Wellicht kwam dat ook omdat oudste dochter, de sweet sixteen, vandaag extra vroeg naar school moest, want daar is vandaag Valentijnsdag, wat de leerlingenraad (waar ze in zit) georganiseerd heeft, geef je liefje een rode roos op Valentijn, en zo te horen was er flink besteld door de leerlingen voor elkaar. Ze moest extra vroeg op school zijn, om de bloemist te ontvangen, enzo.....daarna de hele dag uitdelen, de juiste bloem bij de juiste persoon, in de juiste klas etc etc...

9 opmerkingen:

 1. Wat lief! En ze heeft de kattenpose helemaal onder de knie. Een natuurtalentje!

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lief!! en het schminken is ook goed gelukt.
  Hier geen carnaval helaas, dochters hadden dat best leuk gevonden.
  Maar tja...dan moet je niet in zo'n dorp als die van ons wonen, haha.
  En leuke valentijnsactie op school van de oudste dochter. Hier wel valentijnsgebeuren op school. was al een heel gegiechel vanochtend voor ze naar school gingen.

  groetjes Jen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh, wat zien ze er geweldig uit! Mooi geschminkt ook. Mijn dochter was vandaag verkleed als nerd en mijn zoontje als ridder.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Onherkenbaar.
  Heeft de poes nog geoefend met spinnen?

  BeantwoordenVerwijderen

leuk dat je even reageert! bedankt, ik ben dol op reacties!

Hier groeit mijn sla

  Omdat het zelf kweken van wat groentjes altijd leuk en lekker is, kocht ik bij de ace-tijon een grappige kleine kas(10 euries voor wie ...