donderdag 11 december 2014

Theetje drinken

De wind giert hier om huis en haard, en als je buiten loopt, waait hij bijna dwars door je heen.
Ikzelf voel me erg moe, ben eigenlijk al weken aan het hoesten vooral  s'avonds en 's nachts, k heb er spierpijn van....en toen kwam ik gisteren op straat ook nog die gestolen fiets van mijn oudste dochter tegen.....KLIK hier voor de rest van dat verhaal....helaas zat er wel een vent op, die beweerde de fiets toevallig zo'n 3 weken geleden te hebben gekocht!! op marktplaats, en hem nu dus zeer zeker niet terug wilde geven, noch mocht ik de fiets goed inspecteren ( om het zeker te weten en een en ander uit te sluiten) dus......daar werd ik plots nog veel en veel moeier van, boos ook trouwens ( je moest eens weten hoe boos) ik dacht nog heb ik plots ook koorts of is het gewoon mijn kokende bloed , van woede...en onmacht blijkbaar ook.
Het is hier een dorp....ik weet waar hij woont. ( ik heb btw ook een foto gemaakt met mijn mobiel van fiets plus vent, lees altijd dat als je geweldsdinges ziet dat dat geadviseerd werd, maak een foto van de daders en bel de polotie, dus ik dacht, doe ik dan ook maar ff.)
Ik weet alleen niet of het de moeite loont de politie hierover te tippen....een gestolen fiets...

7 opmerkingen:

 1. Jeetje, wat een verhaal. Ik zou er ook zeer emotioneel bij worden... tss. Maar wat doe je he? Ik zou toch maar naar de politie gaan, weet ook niet of ze er wat mee kunnne maar dan heb je in ieder geval geprobeerd.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. precies zou ik ook doen, gewoon heen, foto mee, verhaal vertellen dat jij niet mocht controlere, want als je niets te verbergen hebt mag dat toch lijkt me? In elk geval hoe verleidlijk ook niet terug jatten......
  Gr Petradepooh

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gewoon naar de politie gaan, ik weet niet ofje de aankoopbon van de fiets hebt als het goed is staat daar het frame nummer op.
  Als datklopt met het frame nummer van die meneer zijn ze volgens mij verplicht jou je fiets terug te geven.

  Succes ermee.

  Hartelijke groet Marion

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik zou ermee naar de politie gaan. Succes en beterschap!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oei die had ik gisteren zeker niet regen moeten komen ... plof! En zeker even melden bij de politie.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik kan me voorstellen dat je boos was. Ik word al boos als ik het lees. Ik zou er zeker mee naar de politie gaan! Dan kan die naar die meneer toe gaan. En controleren of het inderdaad jouw fiets is.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ooo echt joh,tuurlijk moet je de politie daar achter aan gaan,en wel snel ook voordat hij hem weer door verkoopt,succes

  BeantwoordenVerwijderen

leuk dat je even reageert! bedankt, ik ben dol op reacties!

het geluk dat rode klompjes heet

Soms heb ik wel eens van die vreemd soort geluksmomentjes. Zoals bv het moment, waarop ik mijn nieuwe (op etsy bestelde handmade) cloggs aa...