zaterdag 6 december 2014

Het was wat

's morgens naar school kon er nog gelachen worden, alhoewel het kleine meisje van de spanning de hele nacht wakker en aan het spoken was..... 
 
 De zelf geknutselde spullen kwamen na een dolle sinterklaasviering op school mee naar huis, waarbij ik even kwijt moet dat ik dit sokpaard van sinterklaos wel het leukste vond.
Deden wij er ook nog wat aan? Pakjesavond?
Tuurlijk, maar onze jongsten wisten van niks, behalve dat we zouden eten bij opa met de kleine pannetjes (jah gourmetten) en dat vonden ze echt al een geweldige leuke actie, zelf koken....eten wat je zelf lekker vind, en eerlijk gezegd, het was ook gewoon knotsgezellig, alhoewel we de oudste zoon wel misten, die zat in Berlijn (aan een groot glas blond/slap? duits bier , whatsappen is best leuk zo ) te druk met van alles om ons te missen denk ik .
Een ieder had het naar zijn zin en de kleintjes nog wel het meest, zomaar pakjesavond wauw...
 

5 opmerkingen:

 1. Leuk dat sokpaard!! En gezellig he. Hier ook fans van gourmetten, de kinderen, Helas hebben we geen gourmetstel en dat komt er ook nite als het aan man ligt (De vraag is, ligt het aan hem of heb ik ook nog iets te zeggen :-) )

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke zwarte pietjes! Ze zien er heel blij uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. 2 echte zwarte pieten..

  mooi

  Juul

  BeantwoordenVerwijderen

leuk dat je even reageert! bedankt, ik ben dol op reacties!

het geluk dat rode klompjes heet

Soms heb ik wel eens van die vreemd soort geluksmomentjes. Zoals bv het moment, waarop ik mijn nieuwe (op etsy bestelde handmade) cloggs aa...