vrijdag 3 oktober 2014

Linke toestanden zeg

Nu heeft mijn oudste dochter de link van mijn blog aan dr vriendinnen gegeven, dus die lezen hier nu ook mee.... en ze vinden het hilarisch. Wat moet ik nu, k ben dr helemaal onzeker van.
Dussss......
Dat houd in, ehm dat ik vanaf nu in geheimtaal en code tot jullie zal moeten gaan spreken....en ehm tiepen.... ik werk momenteel aan het ontwikkelen van zoiets dus...denk ik.

Labels: ,

12 reacties:

Blogger Nelly van Duijvenvoorde zei...

Leuk, heb je echt nodig als ouder zijnde......pubers.....zucht.

Nelly

3 oktober 2014 om 09:47  
Blogger Jolanda zei...

Hm. Hier lezen dochters ook mee (behalve eentje, want die interesseert het niet). En ook wel vriendinnen en andere mensen die mij kennen (en ik niet altijd hen).. "t Maakt mij ook wat onzeker, net of 't niet vloeiend meer gaat.
Maar de meeste mensen vinden 't leuk en dochters zijn best trots op hun ma. Dus nou ja....

3 oktober 2014 om 10:02  
Blogger Miss Milla at Home zei...

Ojee! Da's lastig zeg... mijn (puber)zoon geeft gelukkig de link (voorlopig) niet aan zijn vrienden. Niet om mij te sparen, maar uit schaamte voor het blog van zijn mama ofzo denk ik.

3 oktober 2014 om 10:03  
Blogger MamaJo zei...

Oei da's best een lastige. Ik had het eerste jaar dat ik blogde mijn oudste stiefdochter als volger en dat heb ik als heel vervelend ervaren. Ik had het gevoel dat ik niets vrijuit kon melden en voelde me ook erg beperkt. Toen ik na dat jaar mijn blog verwijderde en onder een andere naam verder ging was ik daar van af. Nu weet ze niet beter dan dat ik niet meer blog ;)

3 oktober 2014 om 10:10  
Blogger Minous Willemsen zei...

Sorry...moet er wel even om gniffelen , eigenlijk. Maar eh...ja...geef je ons wel die geheimcode stiekem even door.....?

3 oktober 2014 om 10:19  
Blogger Inge zei...

Zie het als een compliment :-)

3 oktober 2014 om 10:34  
Blogger Lies86 zei...

Teken dat ze trots op je is!

3 oktober 2014 om 12:16  
Blogger loesje zei...

Ik zou lekker onder een andere naam ergens anders beginnen, zodat je weer vrijuit kunt bloggen. Die pubermeiden geven het vast weer aan anderen (moeders?) door. Er is vast wel een manier te bedenken om lezers die je mee wilt laten verhuizen je nieuwe blogadres te geven.

3 oktober 2014 om 13:42  
Anonymous Anoniem zei...

Oeps, tsja, ben benieuwd wat je daarmee doet! Maar niet stoppen hè?! Of iedereen een mailtje laten sturen om je nieuwe blogadres door te krijgen ;)!

3 oktober 2014 om 15:31  
Blogger Colin (Bij Guusje Thuis) zei...

Oeps, toch maar een nieuw blogadres of alleen voor genodigden :)
Hier weten de pubers ook wel dat ik blog, maar geloof niet dat ze ooit al eens de moeite hebben genomen te lezen wat ik daar neer krabbel ... hoop vooral dat ze dat zo houden!!

3 oktober 2014 om 17:11  
Blogger Sandra zei...

Hier weten al mijn kids dat ik blog, maar vinden het niet interessant om mee te lezen. Alleen oudste zoon leest weleens, zodat hij op de hoogte blijft wat er thuis gebeurt. Waag het niet om te stoppen, hoor. Na 2 of 3x meelezen vinden die pubermeisjes het niet meer boeiend en verdwijn je weer van hun leeslijst.

3 oktober 2014 om 20:48  
Anonymous Anoniem zei...

Ik ken haar vriendinnen niet en je dochter slechts dor haar verhalen maar ikd enk niet dat je veel te vrezen heeft, maar eerder trots is op je... Maar hoe denk je t te gaan doen als je die code hebt bedacht want wij moeten m ook kraken tenslotten?:p......
Gr pdepooh

5 oktober 2014 om 13:12  

Een reactie posten

leuk dat je even reageert! bedankt, ik ben dol op reacties!

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage