Wat te doen?

Hier in huis, in de woonkamer, ligt een houten parketvloer. En met hond, kat, 4 kinderen en een man, slijt dat behoorlijk, dus de vloer ziet er inmiddels behoorlijk kaal en lelijk uit. Ik moet en wil er wat mee.
En zo nu en dan krijg ik last van geniale meesterplaningevingen en nu heb ik dus in eens bedacht, ik wil hem wel verven misschien.
Kijkend op bv pinterest krijg je daarbij nog meer waanzinnige gave ideen...
zoiets bv bron:pinterest
gewoon verven en dat doorleefde aspect komt hier vanzelf wel binnen 14 dagen ofzo.
En ehm is het toch heul lelijk, en te druk ofzo...

Een nieuw vloer kan altijd nog.
Ehm en gewoon wit ook natuurlijk.
Ik droom nog even verder, enne natuurlijk sta ik open voor suggesties ;-)

Reacties

  1. Ik vind die vloer op de foto echt heel erg tof. Doen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die op de foto is mooi! Maar gewoon wit lijkt me ook erg mooi :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Foto is mooi. Maar volgens mij word je er wel snel gek van, zeker als je ook niet elke dag alles netjes opruimt en de theedoekjes in dezelfde kleur en stijl aanschaft... (of ben ik nu te zeikerig?!)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Het ziet er leuk uit! Met goede sterke lak blijft het heus een tijd mooi. Het geheel aflakken met blanke lak, toplaag

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik vind het er mooi uitzien maar je moet er idd wel goed over nadenken of je er zelf een tijd tegenaan wilt kijken. Maar ik zou in ieder geval wel verven, nieuwe vloer kan idd altijd nog en met twee kleintjes nog slijt een nieuwe vloer topch veel te hard, zou ik maar mee wachten.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Oh, hier hetzelfde verlangen en zelfde vloer. Ik wil 'm al jaren wit verven, maar zie er zo tegenop. Ik heb ook geen idee hoe ik 'm kaal ga krijgen want er zit iets van een wax of olie op … Die met die ruiten vind ik er ook geweldig uitzien! Ik ben benieuwd wat het gaat worden.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ja is zou het ook niet zo druk verven inderdaad, maar wellicht zijn er wel mooiere verfopties!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. ik vind die vloer op de foto echt heel erg mooi,ik hou wel van zo,n vloer,wij hebben gekleurde laminaat en ik ben er super blij mee.

    succes met dit delemma
    gr yvonne

    BeantwoordenVerwijderen
  9. wij hebben ons donkerbruine, kale parket hel lichtgeel geverfd, Histor vloerverf 'jong' en daaroverheen dan nog een paar lagen parketlak. De hele kamer ziet er 10 x frisser uit en het houdt behoorlijk goed, nu al bijna twee jaar denk ik en alleen krassen op de plekken waar de viltjes onder de stoelpoten verdwenen
    waren.

    hier wat foto's

    https://www.flickr.com/photos/piekenpiet/6820762542/in/photostream/
    https://www.flickr.com/photos/piekenpiet/6820767750/

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Haha, die doorleefde look hadden wij ook vrij snel op onze houten vloer. Ben je er al uit wat het moet gaan worden? Misschien even langs bij de vloerenboer om te vragen wat ermee kan? Wel bikkel hoor jij, met een witte vloer en al die gezinsleden. Pfoe!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

leuk dat je even reageert! bedankt, ik ben dol op reacties!

Populaire posts van deze blog

Een fris begin

Ordelijk