Ik wist het wel, ik ben echt heel leuk... ehm rommelig

Iedere langer bloggende blogger krijgt ze vast wel eens, leuke of minder leuke aanbiedingen om een bepaald produkt aan de man of meer nog de wanhopige moeders (geintjuh) te brengen natuurlijk, en dan zelf ehm er ook in meer of mindere mate van te kunnen genieten.
Vaak valt het tegen, of zijn het gekke produkten enzo....die nooit iemand gebruikt ofzo..ik in ieder geval weer niet.
Maar nu werd ik benaderd door iets waar ik überhaupt nog nooit van gehoord had. Jah sorry zo erg is het me mij blijkbaar, ik moest googelen wat het was....
Helpling Ja klikt u ook maar even...het is een soort huishoudelijke hulpdienst voor wanhopige en vermoeide vrouwen zoals ik.
Boehoehoehoe huil jank...zo erg is het dus bij mij, zelfs op mn blog ben ik rommelig.....dat dat soort aanbiedingen weer bij mij komen.
Maar ik moet eerlijk zeggen, het klinkt mij wel zeer aantrekkelijk in de oren en mijn man ook, iemand komt een paar uurtjes huishouden doen en dan mag ik mijn ervaringen delen :-) en man als iemand het soms kan gebruiken ben ik het echt wel!! Peinszzzz...denk....
Najaaa zeg.....wauwie
Ik weet het niet hoor, maar het lijkt me serieus best lekker bv je gaat een weekeindje weg en ondertussen komen ze en dan kom je terug in een brandschoon huis.
Wauw, ik zou het bijna echt willen.
Ik ben alleen zelf ehm zo, dat ik de dingen niet zo graag uit handen geef, ik heb graag de regie, vooral van mn huishouden, dus ik ga dr nog even een tijdje over nadenken. Maar het klinkt wel heul fijn nietwaar? Je zou dr zomaar aan kunnen wennen ook denk ik...oh en ik zie net, je kunt je heel gemakkelijk online boeken ook nog, t word al steeds aantrekkelijker....
Hmmm moeilijk, moeilijk, moeilijk.
Oh nooooo, ben ik zo ver eindelijk, komt er een bericht dat in mijn postcode gebied geen beschikbare huishoudelijke hulpen beschikbaar zijn.
Snert, jank, huil....evengoed blijft het een leuk idee, echt!

Reacties

  1. Haha, tja....da's nou weer pech! Mijn huissie zou het wel kunnen gebruiken, ben ik bang, Maar het idee dat wildvreemden in mijn spullen zitten te graaien...neuh!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh, ik had er geen seconde over na hoeven denken!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ze hebben mij ook benaderd. Maar ik zie het niet zitten, vreemden in huis...

    BeantwoordenVerwijderen
  4. nooit van gehoord,ik zou er niet aan willen denken om wildvreemden in mijn huis te laten ,nee dat wil ik echt zelf doen

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ja ze hadden mij ook benaderd maar ik heb het ook afgeketst. Heb alle tijd om zelf het huishouden te doen en geef het niet graag uit handen, plus inderdaad de vreemden in huis. Het idee erachter vind ik overigens wel heel origineel.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Tijdtechnisch gezien zou het zo welkom zijn, maar financieel en toch ook logistiek gezien met een huisbakker in wisseldiensten, voor nu geen optie.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Oh, een hulp - heerlijk. Ik kan niet meer zonder. En als ze langer over de vloer komen zijn het geen vreemden meer ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Balen hoor. Heb je eindelijk de knoop doorgehakt. Wel fijn idee trouwens.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

leuk dat je even reageert! bedankt, ik ben dol op reacties!

Populaire posts van deze blog

Een fris begin

Ordelijk