dinsdag 12 augustus 2014

Verloren/gevonden

Afgelopen zaterdag zag ik mijn manlief steeds wanhopiger door het huis heen draven en zoeken. Hij bleek zijn hele sleutelbos kwijt te zijn, nu is hij die wel vaker kwijt, dan steekt hij nog in de voordeurslot, of in de auto, of liggen ze op een zeer onlogische plek. Maar nu was hij alles al afgegaan en nog had hij ze niet, hij was de wanhoop nabij .....bestelde in gedachten al sleutels bij, voor zijn auto, mijn auto, huis, schuur, achterdeur, en zo nog wat meer en zag in gedachten al dat het behoorlijk in de papieren zou gaan lopen, vooral autosleutels bij bestellen zijn behoorlijk prijzige acties.
Nu had ik pas gehoord van de volgende site:https://www.verlorenofgevonden.nl OF KLIK en adviseerde ik hem die eens te bekijken of ze gevonden waren of anders zelf een oproep te doen. Dat deed de man zondag, een beetje sceptisch, en vervolgens keek hij er ieder uur op en kreeg een verbeten en wat zure trek op zijn anders best aardig gezicht ervan....
Maar ik was overtuigd van het beste en aangezien je vele zaken via gemeente meld en ze daar dan op kan halen, was ik in de overtuiging dat je sommige dingen gewoon even tijd moet geven, kijk voor de verloren partij is die sleutelbos erg belangrijk, de gevonden partij niet, die denkt gewoon vriendelijk, ik ga dat zo ff doen als ik tijd heb.
En zo was het ook, om 11 uur maandagmorgen had de man beet, zijn sleutels gevonden en hij kon weer lachen ze meteen ophalen ook.
Dus, ben je eens wat kwijt, je kunt op die site meerdere voorwerpen vinden/registreren, het is dus beslist de moeite waard en natuurlijk ook registreren, als je eens iets vind!

7 opmerkingen:

 1. Geweldig zeg! Wat een handige site. Ik kende die helemaal niet. Super dat je man zijn sleutels weer terug heeft!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oef zeg!!! Inderdaad, auto sleutels bijmaken is niet om te lachen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een geluk! Je man zal wel blij zijn geweest.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nog nooit gehoord van die site, maar wat goed dat het nog werkt ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik kende die hele site niet, maar eentje om te onthouden met al die chaoten hier :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik kende de site ook niet …, maar oef zeg, je hele sleutelbos kwijt, niet leuk!

  BeantwoordenVerwijderen

leuk dat je even reageert! bedankt, ik ben dol op reacties!

Hier groeit mijn sla

  Omdat het zelf kweken van wat groentjes altijd leuk en lekker is, kocht ik bij de ace-tijon een grappige kleine kas(10 euries voor wie ...