donderdag 7 augustus 2014

Gestoofd in de zomer

Op van die warme dagen, de zon is warm, de keuken heet, dan sta ik niet graag te koken.
Dan is het tijd voor een zomers slowcooker recept.
Ik vond het hier KLIK maar verdubbelde de wortels en appels en rozijnen. 
Naast rijst is komkommertjes in het zuur er ook heul lekker bij.
Voordeel is je kunt alles in de relatief koele ochtend hakken en snijden, het in de slowcooker gooien (die kookt het dan langzaam in 6 uur ofzo, op lagere temperaturen, 70 graden, gaar) en de rest van de dag heb je tijd om bijvoorbeeld lui op het strand gaan liggen :-) en als je thuiskomt heb je een heerlijke maaltijd! Door de zoete rozijnen wortel en appel lusten de kinderen het ook graag.

1 opmerking:

  1. Onze keuken wordt ook net een oven... Koken is dan inderdaad geen genoegen. Je gerecht ziet er heerlijk uit behalve die rozijnen! Rozijnen in appeltaart vind ik ook altijd balen.

    BeantwoordenVerwijderen

leuk dat je even reageert! bedankt, ik ben dol op reacties!