maandag 23 juni 2014

Zondags comfifood

Met een heerlijke knapperige korst.
Het deegje laten maken door de kichtenaid natuurlijk, hoe meer ik ermee doe, hoe leuker het word.
Heerlijke uiensoep, met meer dan het hele netje uien erin. Zo lekker pittig.
Klik hier voor het recept, de bloem erin liet ik weg, ehm eerlijk gezegd gewoon vergeten en niet gemist ook .
Met zelfgemaakte kruidenboter, met kruiden uit de tuin, klik hier voor diverse recepten. Ik maakte de groene variant met knoflook peterselie en een hand verse  bieslook erin.
Maar het echte geheimvan zo'n boter zit het hem natuurlijk wel in het goed kloppen van de boter, dan word hij heerlijk zacht en luchtig en lekker smeerbaar. 
Dit en je liefjes, veel meer heb je dan eigenlijk niet nodig zo op de zondagnamiddag.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

leuk dat je even reageert! bedankt, ik ben dol op reacties!