woensdag 18 juni 2014

Te laat

Ik ga regelmatig te laat naar bed, blijf te lang beneden hangen, gewoon voor de gezelligheid. Beetje niksen, een spelletje op de laptop misschien, boekje lezen, nog wat kletsen, en de andere keer zijn er nog wat te doen dingetjes, die me laat bezig houden.
Dan krijg ik 's avonds in ene de geest om iets op te ruimen ( en hou me dan niet tegen ) of ik irriteer me aan een bepaald hoekje instant chaos, wat de hele dag al aan mijn  energielevels knaagt en dan moet ik er ff over zeuren en dan moet het weg uit mn huis, uit mijn systeem.
Dan moet het. Soms de was, soms een boek wat uit MOET. (van dat laatste heb ik btw nooit spijt hoor)
Soms, zoals nu, had ik het gisteren van alles een beetje en dan ook nog een vervelende bronchitis waardoor ik bv afgelopen nacht de halve nacht heb liggen hoesten en proesten. En, terwijl ik me al gammel voel, nu zijn diverse werklui bij de naaste buren de hele morgen al enorme herrie aan het maken. Zsjucht. Ik voel me echt niet lekker, het snot loopt uit mn ogen en neus, en ik voel me rot.
Sorry, morgen voel ik me vast weer beter. En vanavond ga ik vroeg naar bed!

5 opmerkingen:

 1. Oh balen zeg (en herkenbaar, ik wilde er net een blogje over schrijven ;-)) beterschap!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Thee met heel veel honing en stil op de bank blijven liggen. Sterkte.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel herkenbaar! Veel beterschap!
  Marian

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lekker uitrusten dus. Mooie roos zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het komt ook (denk ik) doordat je ook grotere kinderen hebt. Ik herken het ook, je gaat dan gauw te laat naar bed. Ik doe soms ook overdag een dutje al slaap ik dan niet echt.
  Pas goed op jezelf en neem af en toe echt even tijd voor jezelf. Bijslapen of iets leuks doen.

  BeantwoordenVerwijderen

leuk dat je even reageert! bedankt, ik ben dol op reacties!

het geluk dat rode klompjes heet

Soms heb ik wel eens van die vreemd soort geluksmomentjes. Zoals bv het moment, waarop ik mijn nieuwe (op etsy bestelde handmade) cloggs aa...