maandag 21 april 2014

Geen goed idee

Ik had met zo'n reinigingssetje het scherm van mijn laptopje in gesprayed en schoon geveegd. Wauw wat een prachtig en helder beeld. Er zat ook zo'n  vegertje bij om tussen je toetsen te borstelen en ik moet zeggen nogmaals wauw wat komt daar ook een stof vandaan.
Toen werd ik echt enthousiast en dacht dit kan nog schoner, dit kan ik beter en ik greep de stofzuiger en hup, hup, hup weg ging het stof en de koekkruimeltjes.
Trots keek ik blij naar mijn schone toetsjes....en verbleekte. Minstens 4 waren missende, opgezogen in de stofzuiger. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAghr
En zul je ook altijd nog zien een bomvolle stofzuigerzak waar ik ik moest grutten, op zoek naar de F2 F3 F10 en de F11. De eerste drie vond ik al heel snel, ik wederom nog redelijk blij, maar voor dat laatste snerttoetsje moest ik echt het betere detective werk bedrijven en het geheel openknippen en  handmatig doorzoeken BLEHHHHHH.
Eindelijk vond ik hem. De moraal van dit verhaal: maak voorlopig je laptop maar niet meer schoon ( ik had ook al ooit een rokend scherm een der vorige keren).
Zsjucht.

Labels:

10 reacties:

Blogger Sandra zei...

Maar voorlopig is die van jou weer schoon....

21 april 2014 om 20:55  
Blogger Mrs. T. zei...

He gats ... :-(

21 april 2014 om 23:28  
Blogger wilmi zei...

haha, leuk!
joh, die F toetsen gebruik je toch nooit;)

21 april 2014 om 23:40  
Blogger Miss Milla at Home zei...

Hihi, zoeken naar de toetsjes, dat komt me bekend voor! Mijn jongste heeft al een paar keertjes zich in stilte beziggehouden met al de toetsen uit mijn laptop te prullen en toetsen zoeken in een hoogpolig tapijt is ook geen lachertje ;-)

22 april 2014 om 06:40  
Anonymous Vlijtig Liesje zei...

LOL! Bedankt voor dit leuke verhaal : )))

22 april 2014 om 12:43  
Blogger Mammalien zei...

Aarrtghh! Zo'n actie had ik ook kunnen doen. Blind typen dan maar (met zere vingers!)

Ik had op de vorige computer wel het toetsenbord zo versleten dat er een viertal letters niet meer zichtbaar waren op de verder hele toetsen. Dat was dus semi-blind typen...

22 april 2014 om 13:50  
Blogger merula zei...

whaaahaha :)

22 april 2014 om 19:51  
Blogger Vlierbloesem zei...

Oei wahhahahhahahahh :-)

23 april 2014 om 09:36  
Blogger Stins zei...

Vervelend voor jou, maar ik moest er eerlijk gezegd wel om grinniken :-)

23 april 2014 om 19:03  
Anonymous Anoniem zei...

Niet zo handig. een volgend keer neem je gewoone en oude tandenborstel, borstel onder de toetsjes, doe je laptop op de kop en voorzicht op de achterkant tikken..... Dan valt alle troep er vanzelf tussenuit en heb je de toetjes nog die je dan weer vast kan klikken..... Schermpje en toetsjes neem je af met een brillepoetsdoekje net als evt je losse muis en klaar!
Succes met het zonder knopjes tikken, komt vast goed ;)
Gr Pdepooh

30 april 2014 om 08:47  

Een reactie posten

leuk dat je even reageert! bedankt, ik ben dol op reacties!

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage