woensdag 12 maart 2014

Van die blaadjes

Je kent ze vast wel die leuke gratis supermarktmagazines, deze bv KLIK die meestal bij de IN-en-UIT-gang liggen, je kunt ze bijna niet missen. Mijn oog valt er altijd op. (is natuurlijk vast de goed uitgekiende truuk van ze.... i know) En ik kan ze slecht laten liggen, ik vind ze gewoon echt geinig om door te bladeren, wat leuke recepten, liefst met groenten van het seizoen ( of oké uit de aanbieding uit desbetreffende winkel-iknow-iknow). Maar tegelijkertijd, ben ik eerlijk gezegd binnen 10 minuten erdoorheen gebladerd en ehm dan wat.....weggooien? Vind ik dan ook weer zonde. Bewaren? Oh mennnnn das bijna nog erger, daar kan ik toch echt niet (meer) aan beginnen. Soms scheur ik leuke, makkelijke, en lekkere recepten wel uit, met het idee ooit eens te maken. Maar jah al die recepten staan ook op bijpassende sites van desbetreffende winkels.
Dus, bij deze, ik trap er niet meer in! Ik neem ze niet meer mee, en bekijk ze voortaan wel online. Heb ik al eerder geroepen, maar dan trap ik er weer in, ik heb echt de ruggegraat van een zeekomkommer ( die ehm hebben er geen dus) maar nu echt...ik doe er niet meer aan mee. PUNT uit.
Alhoewel in de laatste boodschappen dan wel weer een heerlijk kikkererwtenrecept stond, gezond, makkelijk, snel klaar en bijzonder smakelijk. Hier is het recept.

9 opmerkingen:

 1. Leuk recept, inderdaad makkelijk en in de zomer op te leuken met groente uit de tuin.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. haha ja dat doe ik ook altijd,altijd neem ik het mee en blader er door heen en gooi het dan weg,of het blijft nog een aantal weken liggen door het vervolgens dan weg te gooien.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. eigenlijk best zonde toch?

   Verwijderen
  2. ja dat vind ik ook steeds,daarom neem ik ze ook nooit meer mee,maar manlief of 1 van dochters neemt ze dan weer mee,hihi

   ps.ik heb je een mailtje gestuurd

   Verwijderen
 3. Herkenbaar, ik kan ze ook niet laten liggen, maar mijn recepten zoek ik eigenlijk altijd op 't internet. Dus ik gebruik ze niet. Ik heb dus ook de ruggegraat van een zeekomkommer...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha, ruggengraat van een zeekomkommer...het ergste is dat mijn moeder de blaadjes ook nog voor me meebrengt en dan heb ik er dus vaak 2.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ziet er heerlijk uit.. ik kom snel eten bij jullie

  Juul

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben er ook gek op, ' oh leuk, een nieuwe!' . De Allerhande bekijk ik nu op de tablet, nog steeds leuk bladeren, en het blad van de Jumbo staat gewoon op internet!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik neem die blaadjes ook altijd mee. De interessante recepten scheur ik er uit en daarna gaat het blad op de stapel oud papier.

  BeantwoordenVerwijderen

leuk dat je even reageert! bedankt, ik ben dol op reacties!

het geluk dat rode klompjes heet

Soms heb ik wel eens van die vreemd soort geluksmomentjes. Zoals bv het moment, waarop ik mijn nieuwe (op etsy bestelde handmade) cloggs aa...