vrijdag 21 februari 2014

De soepbom, nu met werkend linkje

Manlief werkt alweer enige weken fijn op zijn nieuwe baan, en zit daarvoor steeds in de trein. En komt dan zo half 8 's avonds weer ons huis binnen. Nou dan heb ik natuurlijk al gegeten met de 4 kinderen. We zeten zelfs wat eerder dan voorheen, toen we wel op hem wachtten met het avondeten. Wat de kinderen ook wel fijn vinden, want die begonnen de enorme trek zo savonds bijna aan het meubilair te knagen.
En het manliefje geven we dan soms wat lekkers mee en deze week dus een blikje koude soep mee, selfheating soup! zelfs.
Mijn voorzichtig en bedeesd aangelegde manliefje vond het wel wat eng, zo de eerste keer dat blikje soep in de trein te bereiden, en zag in zijn angsten al spoorwegpolities/treinverkeer lamgelegd worden/etc etc/ hij in gezekerde bewaring/etc etc....door wat ik aan hem gaf , dat blikje soep...hij noemt het de soepbom.
Hier even het linkje waarop je kun zien hoe het werkt, want youtube wilde het filmpje niet uploaden.
KLIK
Hm zelfopwarmend dus, enne we namen het nu mee omdat het zo leuk in de aanbieding was/lag voor 50 cent, want 3 euro voor zo'n ienieminie bilkje soep? Naaa das toch niet echt leuk meer?


Oh en het bakvisje heeft ook al even lekker ingeslagen want zijn gaat volgende maand nog op snowcamp met school (tja..sjucht) en de soep is vegetarisch :-) (oh en ze heeft )bijna) altijd honger, dus erg handig  leek het ook haar (en medebakvissen trouwens ook). 

9 opmerkingen:

 1. ow linkje doet het bij mij ook niet! Lijkt me erg eh eh bijzonder zo'n zelfopwarmend iets!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oei, best wel eng ja, maar ook wel handig :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wow cool! Mijn man is ook veel onderweg. Ik maak dan een eet pakket voor m. Brood met een eitje massa fruit thermoskannetje thee dat werk.
  Hoe laat moet ie s ochtends weg?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Linkje doet het niet, dus ik ben eigenlijk erg benieuwd wat er gebeurd.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat is ook wel iets voor mijn man. Was de soep lekker?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat gaan ze nog allemaal uitvinden? Bestaat dit echt? Ik ben eens benieuwd. Lijkt me wel handig onderweg ja, dat wel.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. waar koop jij dat zo voordelig?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. hier hebben we een winkeltje dat budgetfood heet (eerst was het pallet voordeel) en die verkopen soms leuke producten voor een leukere prijs omdat ze tegen de huidbaarheidsdatum aanzitten :-)

   Verwijderen

leuk dat je even reageert! bedankt, ik ben dol op reacties!

het geluk dat rode klompjes heet

Soms heb ik wel eens van die vreemd soort geluksmomentjes. Zoals bv het moment, waarop ik mijn nieuwe (op etsy bestelde handmade) cloggs aa...