Nu

Nu de manlief tussen2banenthuis zit. Heb ik het er maar druk mee, gezellig doen, een beetje kissebissen, want daar heb je dan opeens ook tijd voor en man oh man ik ben er soms echt goed in :-(. Het weer goed maken, natuurlijk en dan de gewone alledaagse beslommeringen die door zijn aanwezigheid thuis, zomaar buiten vakantietijd enzo om ook anders gaan dan anders.
Dus even rustig tijd voor een blogje typen, het schiet er zomaar bij in.



Reacties

  1. Haha, ja daar kan ik me wat bij voorstellen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Best herkenbaar, dat blogje schrijven schoot er bij mij in het begin ook een beetje bij in. Maar inmiddels hebben we onze draai aardig gevonden en onze ruimte terug heroverd ;) en schrijf ik toch weer wat vaker. Fijne avond verder!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dat geloof ik best! Ach, die blogjes komen straks wel weer.....

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Oh poeh, volgens mij zou dat bij ons ook zo gaan als hij ineens thuis is. Ik vind vakanties heerlijk maar ik vind het ook weer leuk als ie weer gaat werken. Je bent het gewoon niet gewend. Het is niet voor niets dat er PIS-cursussen (Pensioen In Zicht) worden gegeven MET partner erbij.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Herkenbaar ja, het went wel weer hoor, maar tegen dan is hij waarschijnlijk weer vaker weg waardoor het weer aanpassen is... :-)

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

leuk dat je even reageert! bedankt, ik ben dol op reacties!

Populaire posts van deze blog

Een fris begin

Ordelijk