vrijdag 22 november 2013

Deze week zag ik

Deze week was ik wat vaak en veel op de zaak. Waar ook niet altijd alles rozengeur en maneschijn is. Net als bij ons thuis trouwens, want onze nieuwe wc pot die we sinds eind september hebben, een prachtige pot. Maar in eerste instantie dacht ik nog, dat de diameter wat kleiner was en het mannelijke deel daardoor steeds op de rand/en ernaast piesten.....en ik maar mopperde en schoonmaakte....bleek dat er een scheurtje in de porseleinen stortbak zat en er steeds water lekte, en wachten we nu al weken op de beloofde nieuwe stortbak, zo'n beetje iedere week beloofd het bedrijf wat de wc plaatste langs te komen, ik ben het piesspuugzat. En is de wc beneden al weken niet gebruikt ehm...hoop ik dan toch. 
 

7 opmerkingen:

 1. Dat verwacht je toch ook niet bij iets nieuws. En maar vals beschuldigen, wat zouden ze steeds beter hun best hebben gedaan om in de pot te pissen.
  Maar wachten op een nieuwe duurt ook maar, vooral als ze het beloven elke week weer.

  Nou ik hoop dat het snel opgelost is en dat op de wc weer rozengeur en maneschijn is.

  Fijn weekend.
  Groetjes Debby

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Balen van die pot! Hoop dat het toch nog snel geleverd wordt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah, hier ook zo'n WC …, alleen ik ben er zeker van dat driekwart van de nattigheid wel veroorzaakt wordt door het mannelijk deel hier! Hij trekt ook niet door, wat man dan met plakbandjes probeert te repareren. Ik ga al jaren niet meer naar dit toilet …. haha, ben dan ook nooit op de hoogte van de staat … Fijn weekend, hoop dat het snel verholpen wordt!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. o wat een vervelend gedoe over een wc!

  BeantwoordenVerwijderen

leuk dat je even reageert! bedankt, ik ben dol op reacties!

het geluk dat rode klompjes heet

Soms heb ik wel eens van die vreemd soort geluksmomentjes. Zoals bv het moment, waarop ik mijn nieuwe (op etsy bestelde handmade) cloggs aa...