vrijdag 1 november 2013

Deze week zag ik...

Terwijl het buiten waait en giert en regent en plenst, binnenblijven, lekker warm, natgeregend rillend, de kachel aan en dan, veel kopjes thee, en een stapel leeswerk, boeken, tijdschriften........
De berg "vakliteratuur" die ik nog moest lezen,  het blad j/m voor ouders (van 4-17 jaar oude) kinderen. ( heul passend dus)
Ik lees het graag, soms vind ik er (h)erkenning, dat ik inderdaad niet gek ben, en niet de enige ben met kinderen die zus en zo doen, maar soms juist helemaal niet hoor. Maar ik lees het evengoed, gewoon voor de leuk dan maar.

11 opmerkingen:

 1. ik gun mij er niet zoveel tijd voor om die bladen te lezen maar soms lees ik ze en dan inderdaad heel veel herkenning.

  bedankt dat je reageerde op mijn blog,moest je ook een wachtwoord of invoeren?

  gr yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit is precies de tijd van het jaar om heerlijk met thee te lezen.
  Lekker genieten!

  Groetjes Debby

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik lees ze ook graag, toch fijn die herkenning ;-)
  Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja, heerlijk is dat! Lekker binnen, lezen en bladeren! Fijn weekend voor jullie!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. altijd een hekel gehad aan dat soort bladen..'
  Juuk

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Herkenbaarheid vind ik belangrijk bij zulke bladen, anders ga ik al gauw met mijn ogen rollen (nja, niet zo'n goede eigenschap...) Gewoon tijdschriften lezen op zich vind ik al heerlijk, dan maakt het me eigenlijk helemaal niet zo uit waarover ze gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb de J/M lang gelezen en vond het ook maar wisselend en zozo vaak qua inhoud. Wat dat betreft vind ik blogs veel inspirerender tegenwoordig:)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Je kunt de J/M ook vaak in de bieb lenen. Dat doe ik regelmatig, scheelt aanzienlijk in de kosten! Inderdaad, vaak herkenbaar ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vond de JM altijd heel goed, maar de laatste twee jaar vind ik er weinig meer aan. Ik leen hem in de bieb, en ben er in zo'n 5 minuten al doorheen...

  BeantwoordenVerwijderen

leuk dat je even reageert! bedankt, ik ben dol op reacties!

Summertime, when the living is easy.....

Zodra de dagen lengen, en de zonnekracht weer toeneemt, leef ik op. Ik ben zeker aan het einde, die winter, kou, donkerte, regenachtighe...