dinsdag 16 juli 2013

Geo-wattes?

 
Geocaching, dat is wat manlief met de jongsten vandaag voor het eerst deed.
Voor wie er nog nooit over gehoord heeft of het ook eens wil doen KLIKkerder klik voor de site
Iemand heeft dus iets verstopt ,een doos ofzo, wind-weer-en-waterdicht en daarin bevind zich een heuse echte SCHAT ehm leuk kleinigheidje dat kun je met behulp van gps of een beetje leuke handige en onmisbare smartfoon  met gps-app vinden. Soms moet je dan nog bv een rebus-achtige puzzel oplossen om de vindplaats onhuld te krijgen.
De schat is gevonden, een jampotje met een heus klein AH-mini erin, net die, de door ons nog gemiste mini-mayonaise, waaaaauw wat een vondst. Er zit ook een logboekje in waarin je iets van jezelf kunt vertellen. En natuurlijk stop je er zelf weer iets nieuws leuks in voor de volgende vinder.
Het is echt superleuk vermaak en lekker buiten, je kunt het bijna overal in de buurt wel even doen.
Het is low-budget , maar pas op, het is verslavend leuk!

Posted by Picasa

6 opmerkingen:

 1. wat doen jullie toch leuke dingen met de kids
  liefs
  Juul

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik wist niet meteen wat het was, maar aa n de hand van je uitleg had ik door wat het was :-) Leuk!

  Enne ivm met je reactie op mijn blog nope dat ben ik niet, anders stond er nooit een onkruidje in de tuin :-) Ik heb in de lente een heel groot stuk onkruid vrij gemaakt, ik zo blij en fier, dat staat nu alweer 30 cm hoog... maar dat laat ik niet op mijn blog zien :-) hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Is inderdaad superleuk, wij hebben het vorig jaar op vakantie in Frankrijk ook gedaan! En hier in de buurt ook regelmatig, zelfs de pubers vinden het leuk ;-)

  Simone

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Volgens mijn oom en tante, die dit al een tijdje doen, is het heel erg leuk. Ook in het buitenland zoeken ze naar een aantal verstopte schatten.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het is zooo leuk! we zijn er sinds kort tijd ook mee bezig. En waar je ook naartoe gaat er zijn altijd wel weer punten te vinden.

  BeantwoordenVerwijderen

leuk dat je even reageert! bedankt, ik ben dol op reacties!

Hier groeit mijn sla

  Omdat het zelf kweken van wat groentjes altijd leuk en lekker is, kocht ik bij de ace-tijon een grappige kleine kas(10 euries voor wie ...