zondag 19 mei 2013

Balsem

Alle lieve woorden zijn als balsem voor mijn gebrokenheid, lieve bloggers en andere lezers en medelevers, bedankt!
Want ik twijfelde natuurlijk wel om een zo open en kwetsbaar blog te publiceren, maar tevens had ik erg de behoefte echt te zijn, ook op mijn blog, en een zwart en moeilijk deel van mijn leven hier te delen.


8 opmerkingen:

 1. Als theekopje waar niet alleen barsten in zitten maar zelfs stukken af zijn, moest ik even nadenken wat dan te zeggen tegen zo'n ander theekopje.

  Dat het went, dat het slijt, dat het goed komt ... dan zou dat geen potje eerlijke thee zijn! Ik heb veel aan EMDR gehad, hoop jij ook, maar alleen dat was niet genoeg en pas sinds kort ben ik er aan toe om heel voorzichtig de deksel van de theepot te lichten, maar er moeten nog heel wat potjes thee gezet worden om weer een beetje in balans te komen, vrees ik.

  Voor jou een hele dikke knuf en hoop toch dat er een moment komt, dat je dat theekopje oppakt en haar zelfs met al die barstjes juist weet te waarderen en er niet aan zou denken het weg te willen gooien! Dan drinken we er samen een hele pot thee op oké?!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. klinkt als een fijn plan :-) tnxie Collin

   Verwijderen
 2. Ik vind het dapper! Liefs, Mirjam.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dapper mens! Dat jij jouw 'imperfectie' durft laten zien, laat zien dat jij deze periode kunt afsluiten en het achter je laat.
  Virtuele knuffel van mij.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een beetje virtuele steun kan soms wel fijn zijn he. Zet hem op meid!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat ben je dapper, heel veel sterkte hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Van binnen ben je misschien gebarsten, maar van buiten niet. Niemand die de barsten binnen in je ziet als jij ze niet laat zien. En alleen dan kan je steun ontvangen. Heel veel sterkte met dit moeilijke proces!

  BeantwoordenVerwijderen

leuk dat je even reageert! bedankt, ik ben dol op reacties!

Hier groeit mijn sla

  Omdat het zelf kweken van wat groentjes altijd leuk en lekker is, kocht ik bij de ace-tijon een grappige kleine kas(10 euries voor wie ...