Vensterbankseizoengebeuren....

Soms zie je op de diverse blogjes zulke prachtige seizoenstafels langs komen, je zou er jaloers op worden raakt er zelf ook weer geinspireerd van om ook weer eens iets in die richting op te pakken.
En ehm dan zie ik binnen 2 minuutjes dat er zomaar " iets" veranderd is, in welke lentetuin werd er nog meer een klein dinootje geboren?.....en nog 3 min later staan de onnozele schaapjes temidden van een wild woest potje memorie....

Reacties

  1. Dat deed Jill ook toen ze klein was. Mijn creaties waren nooit een lang leven beschoren. Nog steeds kan ze er niet van afblijven, moet er aan gefrunnikt worden. Maar ze verplaatst niet alles door de hele kamer meer.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hier nooit last van gehad, op haar eigen kamer mag ze veranderen.
    In de kamer is alles van mama en daar blijft ze netjes af.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Die schaapjes beleven heel wat avonturen zeg. Erg leuk...

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik geloof niet dat de schaapjes het erg vinden ;o)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Haha! Dat is herkenbaar hoor! Trouwens een huis is om geleefd te worden. Maar ik heb makkelijk praten want mijn zoon is al 8 en speelt nu, sinds een half jaar met zijn playmobil boven. Dus geen Romeinse soldaten meer in de vensterbank hier.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hihi...heel herkenbaar! Onze meiden zijn sterren in allemaal spul (liefst van boven naar beneden) bij elkaar vegen en er hele verhalen mee te bedenken. Wij hadden dezelfde kippen. Dit jaar sloopte jongste dochter eerst het kistje en later vond ik terracotta stukken kip terug. De schaapjes leven nog...pfieuw. Wat een gezellig nest heb je! En ook nog een

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Euhm...ging iets mis. Mijn eerste reactie wacht nu op goedkeuring en korte termijn geheugen is momenteel (tijdelijk hoop ik) dramatisch. Ook nog een labradoodle?! Bij ons is het een ordinaire poedel geworden, maar zo'n grote krullenbol lijkt mij ook geweldig. Ga je volgen!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

leuk dat je even reageert! bedankt, ik ben dol op reacties!

Populaire posts van deze blog

Een fris begin

Ordelijk