zaterdag 30 maart 2013

Het is wat...

Buiten lag er vanmorgen weer een klein laagje wit...en dr dwarrelde ook weer wat..... dus buiten in onze tuin zitten de bollen nog onder de grond (bevroren?) Dan maar de joy van de vensterbank, prachtige blauwe druifjes die in de zon, achter het glas wel welig bloeien.
En ach arme ikke, ik had het onzalige plan opgevat even snel met jongste dochter wat boodschappen te halen, ik was bij de Lidl....zowiezo, stond het hele parkeerplein vol, mensenmassa's liepen als paaskippen zonder kop heen en weer en smeten werkelijk ENORME  hoeveelheden in de karren....maar hou je vast...het allerergste.....het paasbrood(stol) was OP !!! niet dat het mij echt boeide maar ik ving het in de wandelpaden op, en nee, het zou zeer zeker ook niet meer bezorgd worden. Er brak nog net geen paniek uit .......en toen ik een der mevrouwen het idee aangaf, bakt u hem toch lekker zelf? er ligt nog wel gist en bloem/meel etc genoeg kreeg ik een dodelijke blik toegeworpen, zoiets stoms had ze nog noooooit gehoord (denk ik, poe poe poe.....denk je vriendelijk te doen).
Naja ik had zowiezo al spijt van mijn boodschapactie, want ik heb een hekel aan de weekboodschappen doen, en dus doet manlief het hier altijd.

13 opmerkingen:

 1. Ook hier is het niet pluis...allemaal pluisjes buiten! SNEEUW.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je moet vooral het goede tijdstip uitkiezen voor
  de weekendboodschappen dus geen zaterdag voor mij dus!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi blauw in de vensterbank! Wat een spektakel zal dat geven als alles buiten opeens openbarst ... als het echt lente wordt.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk die blauwe druifjes! En ja... de Lidl was ook hier een verzoeking en ik deed niet eens boodschappen daar. Ik haalde met ons ventje een knutselmandje op waar de paashaas eitjes in had gedaan....

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtige blauwe druifjes!!!
  De hel van de weekendboodschappen slaan wij altijd over. Die doet mijn man op donderdag, lekker rustig!
  Ik snap die hele heisa van het boodschappen doen voor de feestdagen zowiezo niet. Mensen slaan veel te veel in om vervolgens na de feestdagen de helft weg te gooien!! Kijk, als ze daar nou eens van in paniek raken ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Aaaah heerlijke blauwe druifjes! Die van mij steken al wel hun groene kop boven de grond (in de herfst al!) maar inderdaad nog geen blauw te bespeuren...
  En ja...onzalig idee hoor; je eigen brood bakken! hahaha. Gelukkig houd ik niet van paasbrood :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. fijne pasen! prachtig blog..ik volg nu wat gezellig

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ben wel blij dat ik de boodschappen dinsdag al in huis had. Ik zag de rijen auto's al...

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Haha hier was hij vandeweek ook al uitverkocht, kwam eigenlijk goed uit want daarom heeft de huisbakker vanochtend zelf een stol gemaakt, formaatje-past-net-in-de-oven. Gister snel bij de molen amandelspijs gekocht (volgende keer ook maar even zelf maken) en hij weet inmiddels (na uitgebreide keuring) ook dat wij echt geen stolletjes meer gaan kopen en alleen nog maar eigen baksel willen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. *schater* En heb jij hem wel zelf gebakken?? ;-) Fijne Paas!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. haha gelukkig thuis weer even tot rust komen, naar je bloemetjes kijken en de boodschappen aktie weer snel vergeten!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Het was idd een gekkenhuis in de winkels, ik was Vrijdag al geweest en toen was het ook al zo gek.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een onaardige reactie van die mevrouw! Wonderlijk. Misschien dacht ze dat je haar voor de gek hield met zo'n raar concept van 'zelf bakken'.

  BeantwoordenVerwijderen

leuk dat je even reageert! bedankt, ik ben dol op reacties!

het geluk dat rode klompjes heet

Soms heb ik wel eens van die vreemd soort geluksmomentjes. Zoals bv het moment, waarop ik mijn nieuwe (op etsy bestelde handmade) cloggs aa...