zaterdag 2 maart 2013

Griezelig huis

Reeds diverse malen doe ik een soort van mini- make-overtjes in mijn ehm inrichting, daarbij beperk ik me tot het veranderen van rommelhoekjes ook wel de zogemaande HOT-spots, zo genoemd ivm met de mysterieuze aantrekkingskracht op het verzamelen van zwerf vuil rommeltjes.... in gezellige hoekjes.
Ondertussen ben ik er wel achter, mijn huis zal never nooit die toonzaal-achtige status bereiken..., mijn gezellige lantaarn/kaarslichtdingesjes worden bevolkt door, afwisselend kuddes playmobiel-mannetjes, of parkeergelegenheid bieden aan de autootjes en nu eens aan ehmm egelknuffeltje op de vlucht voor de dino's.
Ook mijn huiskamerplanten behoeven regelmatig reanimatie, want diverse malen, bijna uitgedroogd  en ook nog wel eens op de grond achter de verwarming gevallen/geduwd tijdens het spelen en/of door onze poes, die hier schijnbaar onschuldig een dutje doet.
Maar ondanks dat zij een dame van stand is, blijkt zij toch nog behoorlijk wild, en haar roofdiereninstinct slaapt nooit, bij het ontwaken, een fotoklik later, kijkt ze eerst behoedzaam om het hoekje. Om te zien of de kust in ons gevaarlijk griezelige huis wel veilig is, en of zij toch niet beter klimmend en hangend aan haar nageltjes,via de gordijnen omtrekkende bewegingen moet maken.

9 opmerkingen:

 1. onze vensterbanken zijn te smal om lekker te kunnen liggen ,maar onze kater springt er wel regelmatig op en met name die in de slaapkamer,vooral als ik brood op het grasveldje voor het huis heb gegooid, want dan vliegen de kraaien en meeuwen in grote getale in het rond tot vlak voor ons slaapkamerraam en schijnbaar heeft hij de illusie dat hij ze dan uit de lucht kan vissen,want hij zit dan in de jachthouding voor het raam hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Er gebeurt van alles in jouw vensterbanken! Vooral die laatste foto vertelt beslist een spannend verhaal. Twee vechtende dino's met in de verte een loerende kat….

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een enge vensterbank!! Ligt daar nou een cakeje in je lantaarndingesje?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. In een toonzaal wonen geen mensen en zeker geen kinderen of huisdieren.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. de krok is zijn bijtgraagheid kwijt
  Juul

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hahaha, echt een jongenshuis :)

  BeantwoordenVerwijderen

leuk dat je even reageert! bedankt, ik ben dol op reacties!

het geluk dat rode klompjes heet

Soms heb ik wel eens van die vreemd soort geluksmomentjes. Zoals bv het moment, waarop ik mijn nieuwe (op etsy bestelde handmade) cloggs aa...