woensdag 27 maart 2013

Gelukkig

De manlief had een boek besteld zei hij, en hij word dinsdag, dat was gisteren bezorgd. Mijn manliefje is een beetje een ehmm piekeraar, met een lichte neiging tot in-de-put-zitterij en soms is zijn glas halfleeg (terwijl ik ehm dat anders zie). Hij tilt nogal wat zwaardmoediger aan de alledaagse leven en ehm kindprobleempjes, eigenlijk aan alles wel. Maar goed hij worstelde met diverse vragen en bestelde dus een boek, soort vakliteratuur, om diepere inzichten te krijgen enzo....denk ik. Hoopt hij. Das altijd leuk toch? Diepere inzichten, nieuwe inspiraties. En wat zallie er gelukkig van worden, aangezien hij zijn kinderen wel eens als behoorlijk lastig ervaart :-) ...
Lijkt me een fantastisch boek, eens even googlelen of ze hem ook hebben in de variant , lastige vrouwen , oh wacht of anders, de moeilijke man, wat doe je dr'an. Klinkt al pakkend he? Vast een gat in de markt.
Enne anders schrijf ik m zelf wel, k voel in ene inspiraties opkomen.

5 opmerkingen:

 1. Lastige vrouwen bestaan niet, dat zou dus fictie worden ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben heel benieuwd naar jouw boek, haha. Hoewel mijn man niet lastig is (niet op dat gebied althans). Thuis ben ik het meer die bij elk piepje een boek of internet na gaat slaan of dat wel nromaal is en wat er aan te doen. Sterkte met de man en die lástige kinderen! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Laat je het weten als je 'm af hebt ;))

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha, die Klivia hierboven! Nou, als het een handig naslagwerk is dat boek dan is het nog zo gek niet. Misschien leert je man een paar trucs waardoor hij er anders tegenaan gaat kijken. Hij probeert er in iedergeval wat mee te doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben benieuwd. Ongetwijfeld een bestzeller!

  BeantwoordenVerwijderen

leuk dat je even reageert! bedankt, ik ben dol op reacties!

Hier groeit mijn sla

  Omdat het zelf kweken van wat groentjes altijd leuk en lekker is, kocht ik bij de ace-tijon een grappige kleine kas(10 euries voor wie ...