donderdag 21 maart 2013

Een nieuw project

Mijn nieuwe project is het kant en klare zaad/zaai/minikasje van de foto hierboven, ik zit graag te grutten in mijn mini-moestuinprojectjes en gister kreeg ik bij de thee ( met muffins) bovenstaand doosje. De uitdaging is om iedere 14 dagen een kleine update van het project op het blog te laten zien en ehm ook nog zullen we beide de eventuele oogst in de (verre) toekomst wegen.
Nu was ik al lekker begonnen, met andere zaden, en stond er al een trotse kweekbak vol met kleine kruiden lekker op te komen......helaas, ach en wee, liet mijn jongste dochter die onderste boven uit haar handen vallen....nouja we beginnen weer opnieuw.( en anders, als het zo door gaat... koop ik wel kleine plantjes over een paar weekjes bij de plaatselijke volkstuintjesvereniging).

8 opmerkingen:

 1. Och wat een pech, de eerste keer! Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ja en het is bijna ieder jaar wel een keertje raak, en tegelijkertijd wil ik het juist laag en bereikbaar voor de kleintjes hebben omdat het zo leuk is dingen te zien groeien.

   Verwijderen
 2. Leuk!
  Ben benieuwd naar je oogst.
  Wij hebben van de week ook aardbeiendinges
  gescoord.
  Lekker hoor van de zomer vitamientjes uit eigen
  tuin.
  Als alles goed gaat natuurlijk :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. blijft leuk he zo moedertje natuur spelen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lekker eigen fruit. Nu flink water en liefde geven en dan wordt het snoepen van de zomer. Je muffins uit je vorige blof, zien er trouwens fantastisch uit. Dat wordt een weekend projectje voor mij. Dank je wel.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jammer dat ze het uit de handen liet vallen. Ongelukje.

  Waar koop je zo'n mooi bakje als op de foto?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik dacht ongeveer drie seconden lang dat je bananen ging euh.. zaaien. Maakt mij dat een muts of niet? :-)

  BeantwoordenVerwijderen

leuk dat je even reageert! bedankt, ik ben dol op reacties!

het geluk dat rode klompjes heet

Soms heb ik wel eens van die vreemd soort geluksmomentjes. Zoals bv het moment, waarop ik mijn nieuwe (op etsy bestelde handmade) cloggs aa...