woensdag 28 november 2012

Zo zit dat dus...

Nou iedereen erg bedankt voor goede raad, ik heb me idd op photobucket gestort, want gratis :-) en oh zo leuk en makkelijk fotobewerkgadget er bij.

Maar ik heb het er eerder al eens over gehad, mijn bakvisje eet niet alleen vega (al jaaaren), ze ehm neemt ook alles braaf in jarenlang afwasbare bakjes mee, en zelfs in haar klas staat zij bekend als degene die altijd eten mee heeft EN altijd fruit en altijd alles ook nog opeet ook ( jah echt bijzonder hoor dat hele rijtje, menig klasgenoot heeft alleen verpakte koekjes mee, en haalt graag wat bij nabij gelegen winkelcentrum, want gesmeerd brood, het woord zegt t al; smeer is van smerig???). Maar nu is de bakvis naar schoolgegaan en staat haar eten nog op het (oh-zo-mooie-nieuwe) aanrecht. En ik wil en kan het best even na brengen, maar wellicht gaat ze een boterhammetje scoren bij oma en opa die daar dicht in de buurt wonen, je weet het nooit met  bakvissen, en loop ik daar leuk op school rond te zwerven met broodbak enz .... is dat weer helemaal niet haar bedoeling :-) en is het soms zelfs het allerstomste wat ik had kunnen bedenken, alhoewel dat meestal wel erg meevalt. Maar goed ik kreeg een smsje waarin stond dat ze het al geregeld had.

11 opmerkingen:

 1. :-) Gelukkig is dat ook weer opgelost.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. gelukkig lossen ze het zelf wel op en er achter aan gaan is geen goed idee nee,dan schamen ze zich voor hun mama erg he.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @huistjokvol: of ze zitten net ergens op een andere lokatie, en kan ik ze heel niet vinden op school :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Kijk zo leer ik nog es wat: photobucket dus. En oh, ja vind ik ook altijd zo'n dilemma: vergeten broodbakjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die komt er wel. Maar op die leeftijd is het toch wel normaal dat ze zelf iets regelen als het even tegenzit. Maar je hoort idd niet veel dat ze alles opeten wat er van huis meegenomen wordt, goed hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat is dan in ieder geval een gezond etend bakvisje! Inderdaad heel wat anders dan de meute :) Goed dat je het niet hebt na gebracht!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Yes-je voor jullie bakvis-je!!! Goed hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Goed zeg, dat bakvis haar eigen plan trekt waar het eten betreft. Dat zouden meer kinderen moeten doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Gelukkig was het al snel opgelost. Wat heerlijk dat ze zo goed (fruit) eet hier ook een fruitmonstertje :-)

  BeantwoordenVerwijderen

leuk dat je even reageert! bedankt, ik ben dol op reacties!

Hier groeit mijn sla

  Omdat het zelf kweken van wat groentjes altijd leuk en lekker is, kocht ik bij de ace-tijon een grappige kleine kas(10 euries voor wie ...