dinsdag 6 november 2012

't Is van alles wat...

Zo, al dagen begin ik aan een nieuw blogje, maar sinds donderdag-naar -vrijdag-nacht werd de een na de ander hier getroffen door een naar buik-kots-virusje en kon de wasmachine het nog maar net bij benen, die extra was, van de spugende kindjes. Ik heb zelfs voor het eerst dit jaar de wasdroger weer aangezet, want met die enorme produktie aan vuil en daarna schoon was kreeg ik het niet meer droog aan de lijnen/wasrekjes in huis. Daarbij werd ik zelf ook aangevallen door het virus en voelde ik me behoorlijk rot en dan ben ik toch voor gemak dient de mens en stop het dan snel, makkelijk en zo droog hup die droger in.
Maar ik kan verheugd meedelen dat ik de was weer meester ben, min of meer , want er komt natuurlijk nooit echt een einde aan.
Verder komt de dag der keukenplaatsing akelig snel dichterbij, en hakt manlief elke avond manisch wat oude tegeltjes weg, want hij is zoals vaker gezegd, wel lief, maar niet echt een handige man, maar dat weghakken daar is ie echt heul goed in :-)
En omdat ik binnenshuis tussen bakken/kratjes gevuld met dagelijks te gebruiken en onmisbare keukenspullen zit, wat me nogal onrustig en stressig maakt. Echt hoor! En ik dus ook niks echt meer op kan ruimen , maar slechts het idee heb dat ik constant alles aan het verplaatsen ben, wat me nog meer stresst en ik ook nog van alles kwijt ben, of een of ander is iets kwijt en ik dus de hele tijd dingen loop te zoeken. En ik nogal geconfronteerd word met het bizarre feit dat ik blijkbaar eigenlijk een hamster ben, zo veel spullen in zo'n kleine keuken, hoe was het mogelijk.....  Kreeg ik aandrang dan maar in de tuin nog wat te gaan werken en de laatste der tomaten enzo te oogsten, groen, want  rood zullen ze buiten niet meer worden, mogelijk wel in de vensterbank.
Gelukkig had ik weer goede hulp :-)

ehm deze hulp had een dagje later wel ietwat dunne , denkelijk door het opvreten der groene tomaten?

9 opmerkingen:

 1. gelukkig zijn jullie dan weer aan de betere hand!! Die virussen he...
  en je hond... een echte deugniet...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah bah, dat rotvirus!! Dat kwam hier ook opeens binnen.
  Ach meis, nog even en je hebt een prachtkeuken en dan kun je al je spulletjes weer kwijt (en misschien ruimte over om nog wat bij te hamsteren ;-)) Maar ik begrijp je helemaal hoor!! Nog even bikkelen! Gelukkig heb je fijne hulp (hihihi)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die hulphond van jou blijft heel schattig :) En hopelijk knappen jullie snel weer op!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gelukkig zijn jullie allemaal weer aan de betere hand, het virus had jullie zeker allemaal te goed te pakken.

  Haha wat een deugeniet die hond van jullie :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ai ja die virus gaat hier ook rond,gisteren kwam japser ziek uit school,ook overgeven,maar het duurt wel kort he?1 of 2 dagen en je bent er weer door,ja dan wil de wasmachine wel draaien he,wat een prachtige foto van je hond.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hopelijk knappen jullie snel weer op... en worden de tomaten snel rood voor de vitamientjes.

  Ah... je hulp ziet er wel snoepig uit met die groene tomaat hoor, hahaha.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. O bah, buikgriep.... Gaat ie weer een beetje? Wel lief, die hulp!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. haha...prachtige hulp heb je. Heel veel beterschap voor allemaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ben benieuwd naar de nieuwe keuken..
  lief hondje

  Juul

  BeantwoordenVerwijderen

leuk dat je even reageert! bedankt, ik ben dol op reacties!

het geluk dat rode klompjes heet

Soms heb ik wel eens van die vreemd soort geluksmomentjes. Zoals bv het moment, waarop ik mijn nieuwe (op etsy bestelde handmade) cloggs aa...