vrijdag 23 november 2012

deze week zag ik...

Deze week zag ik....in de nasleep der nieuwe keuken, nog steeds heel veel troepjes langskomen, want in mijn mooie nieuwe keukenkasten wil ik zo MIN mogelijk...troep....geen horizonvervuiling meer, minder=meer, dat soort (waan) ideeen heb ik op het moment :-) . Wat dus echt heel moeilijk is, voor mij althans, want van menig ding denk ik, oh wellicht is het handig (of oh dat is nog van mijn lieve oma geweest, werkelijk, zo erg ben ik dus, dat ik het oude en beslist foeilelijke oude wijnglaasje met van die druifjes erop nog heb, eentje, maar toch) of ik denk ik gebruik het nog eens een keer in de toekomst, nee eigenlijk, denk ik het nog sterker, als ik het nu weggooi, zul je zien dat ik het binnen een week(ofzo) NODIG blijk te hebben, in de zin van echt onmisbaar erg nodig...zo erg dus. Dat ik het dan meteen MOET kopen, omdat zonder mijn leven ehmm stopt ofzo ;-).
Maar mijn oude servies was in de loop der jaren terziele gegaan, hardhandig gebruik der pubers in hun puberige mopperbuien, onhandigheid der mini's in hun behulpzaamheid te willen helpen, of gewoon kapot laten vallen op plavuizen in de keuken. Dus aten wij al enige tijd van, toch ook best leuke, campingborden, en idd het eet gewoon goed, er is in tussentijd niemand hier in huis gestorven van de honger ;-)
Maar jah, nieuwe keuken, en oude liefde, ik ben gek op mooi diggelengoed, en vooral het pip-servies benam mij regelmatig de adem van verrukking. Nou is het duur, daarom kon ik vast ook geen adem meer halen ;-) maar voor mijn verjaardag vorige maand kreeg ik het... een nieuw servies, en oh en aaah echt ik ben er SUPER blij mee ook. Zeg nu zelf....
Ehm ik heb nog wel een enorme doos overblijfselen die ik niet in keukenkasten meer wil hebben, en ik moet die nog uitzoeken. U ziet een doos met troep, ik zie een doos met potentiele onmisbaarheden :-)....

En wie steekt zn neus er ook even in om me te helpen?
Het gaat nu vast helemaal goed komen...
 

18 opmerkingen:

 1. Dat is inderdaad een prachtig servies zeg! Ik heb altijd het idee dat dat Pip heel irritant is, maar dit vind ik mooi. Kan me voorstellen dat je er blij mee bent.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. SNoepjes! Servies en de onderste twee..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja pip is mooi! En ik herken je gevoel wel :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijn die hulp ;) En mooi hè dat serviesgoed van Pip...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtig servies! Zo heb ik dat met het Blond Amsterdam servies...zo leuk allemaal :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. erg mooi servies,en ja van als ik het weg gooi dan heb ik het vast volgende week nodig dat heb ik ook,ik kan het ook moeilijk weg doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Echt gaaf dat servies en wat heerlijk joh, een nieuwe euken!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Haha en de hond is er ook weer bij, geweldig! Pip servies is ook altijd mijn droom geweest, alleen kan het niet tegen de vaatwasser, dus daarom heb ik het niet gedaan. Maar het blijft leuk servies, ik sta me er nog regelmatig in een winkel aan te verlekkeren :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. ja hoor zo herkenbaar..... Zul je idd net zien dat je dat ene bakje/bordje/dingetje weg hebt gegooid en dan nodig blijkt te hebben (ook al wist je niet eens meer dat je het had!) Ik heb dat verschijnsel ook met kleren (wie weet....)
  Mooi je mooie pip servies!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik zie ..... kruimeltjes. Wat lag er op dat mooie bordje?

  BeantwoordenVerwijderen
 11. IK vind het ook zo moeilijk om dingen weg te . Af en toe krijg ik het op m'n heupen en doe het toch en bijna altijd met spijt achteraf.Wat heb je weer leuke foto's van dochter en puppy.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik heb er gelukkig geen last van. Maar voordat ik dingen weggooi, duurt wel lang. Gewoon een kwestie van geen zin hebben om alles door mijn handen te laten gaan. Maar als ik zo'n bui heb, dan gaat het heel snel.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Prachtig servies lijkt me prachtig staan op tafel.

  Liefs MamaNatuurlijk

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Idd een prachtig servies!!
  En wat een onwijs leuke laatste foto! Die koppies!!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. wow zo kom je blogs tegen..prachtig blog heeft u ik volg nu..groetjes

  BeantwoordenVerwijderen

leuk dat je even reageert! bedankt, ik ben dol op reacties!

het geluk dat rode klompjes heet

Soms heb ik wel eens van die vreemd soort geluksmomentjes. Zoals bv het moment, waarop ik mijn nieuwe (op etsy bestelde handmade) cloggs aa...