dinsdag 18 september 2012

Ik nam weer eens wat mee.

Regelmatig val ik, als ik op pad ben voor wat hoognodige boodschapjes, voor de verleidingen, die ik tegenkom in de winkel. Ik val niet (meer) voor alles, maar soms dus wel en dan kom ik dus thuis met dingen die niet op het boodschappenlijstje(in mijn hoofd) stonden.

Dit pakje met grappige giraffe en zijn roze-kleurige variant ernaast, lachten mij vanuit de winkelschappen toe. NEEM MIJ MEE....
Met 60%druivesuiker en nog wat suiker, caramel en (een enkel onschuldig)kleurstoffie E101(ofzo) vond ik dat ik het gerust mee kon nemen, om thuis de kinderen eens te verrassen.
Daarbij lag het op een kopstelling, waar vaak de aanbiedingen(nu of nooit) liggen.(dus veel zal het ook niet gekost hebben, de werkelijke prijs weet ik gewoon niet meer)
Met slechts 2 dessertlepels per mok doe je er nog redelijk lang mee.
Het ruikt heerlijk banaan?zoet en lost makkelijk op in de koude melk die erover heen gegoten moet worden.Het blijft een dunne melk, geen verdikking, maar de smaak is lekker echt milkshake-achtig.


En nu het dan weer herfstig is en we zomaar weer hoest-en-snotterig pyama-dagjes- thuis-met-de-minies- hebben, herontdenkten we de inhoud van de kasten(iedere moeder weet wel wat die laatste zin in werkelijkheid betekent ;-) ) en kwamen we een onverwachte schat tegen, die nog heerlijk smaakte ook.5 opmerkingen:

 1. oo heerlijk,ja ik ken dat,dan zie wat in de winkel en dan neem je het zo mee en dan kom je thuis en denk je ggrrr dat was niet nodig geweest.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ach moet zeker en vast eens kunnen he.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat doe ik ook wel 'ns, zoiets totaal onverantwoords/onbekends meenemen. Tot groot plezier van de dames.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. lekker ! hier wordt t ook regelmatig gedronken door de kleine man. ander merk dan wel want ik neem t uit Duitsland mee meestal

  BeantwoordenVerwijderen

leuk dat je even reageert! bedankt, ik ben dol op reacties!

het geluk dat rode klompjes heet

Soms heb ik wel eens van die vreemd soort geluksmomentjes. Zoals bv het moment, waarop ik mijn nieuwe (op etsy bestelde handmade) cloggs aa...