zondag 20 mei 2012

voorpret?

Al maanden lang zit ik maar te peinzen, en twijfelhartig als ik ben, kan ik altijd al maar moeilijk keuzes maken,zo ook daarin.
Nadat ons kleine oude caravan, echt te oud en te klein geworden was, en afgevoerd werd vorig jaar...wat moesten we ervoor in de plaats terug nemen?
Stiekum heb ik ook mijn oog laten vallen op vouwwagens, omdat die gemakkelijker meesleuren achter den auto, en vaak een enorme klap leefruimte heeft, wat voor ons wat grotere gezin, en ook meegaande/komende vrienden enzo wel lekker is als het weer eens wat minder is.
De voor(en na-) delen van tenten en caravans was mij door ervaring al duidelijk geworden. (in het platte Nederland reed ik overal en ook in mn uppie, zonder enig probleem, maar in het buitenland. Ik stierf zo ongeveer duizend doden onderweg in Frankrijk bij het nemen der steile hellingen, met een caravan achter me hangend, ik ging wenend allerlei nauwe en enge( in de zeer engste zin des woords) haarspeldbochten door, met aan weerskanten een soort kleine ravijnen, met kleine watervalletjes.
Onderwijl Henk Wijngaardliederen zingend, met de vlam in de pijp, omdat me dat werkelijk een fijn en sterk gevoel gaf.

6 opmerkingen:

 1. Leuk! Lijkt me wat handzamer dan een caravan...
  Veel plezier met kiezen en kopen en gebruiken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wij hebben m juist laten vallen en voor een caravan gegaan. Reden? Je moet m altijd opzetten waar je ook bent, hij moet droog naar binnen en anders heb je ruimte nodig waar je m evt even binnen kan opklappen zodat ie kan drogen. Bij de sleurhut draaien we de pootjes uit, pluggen stroom in en we zijn in principe klaar! Voor de extra ruimte is er dan de voortent+ evt luifel. Ik mis heel soms de ruimte wel van de vouwwagen maar voor de rest sorry meis maar ga ik toch voor de caravan.
  Gr petradepooh

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een Holtkamp vouwwagen. Prijzig maar wel van veel gemakken voorzien.
  Hartelijke groet en tot laters
  Gerrie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik ben erg benieuwd wat het gaat worden

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het lijkt me een moeilijke keus. Wij gingen altijd met de tent, maar wij waren dan ook maar met z'n drieën en mijn zoon had zijn eigen tent. Succes met de keuze!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hihihi, ben benieuwd wat het gaat worden. Ik lig al van baby af aan in een tent als we op vakantie gingen.

  BeantwoordenVerwijderen

leuk dat je even reageert! bedankt, ik ben dol op reacties!

het geluk dat rode klompjes heet

Soms heb ik wel eens van die vreemd soort geluksmomentjes. Zoals bv het moment, waarop ik mijn nieuwe (op etsy bestelde handmade) cloggs aa...