zaterdag 7 april 2012

Er was eens...

In een mistige giftige wereld , ver, ver, ver van mij vandaan , zeg minstens 2 uur met de trein....daar woont de grote boze tovenaar (met een nieuwe vriendin, de oude toverkol samen), en de grote boze tovenaar had het woeste en snode plan bedacht mijn 2 oudsten te logeren te vragen met bv het paashaasweekeinde...(eigenlijk wenst-eiste hij ze 4 hele dagen en nachten, maar dat vonden de oudsten geen goed idee, te lang, te lang, te lang).
Maar hij wenst de oudsten dan wel te zien, zogenaamd heel graag, maar heeft ondertussen alleen nog maar dreigende vleermuizen gestuurd, dragers van vervelende zeureisen.
Daarnaast vertikt de grote boze tovenaar het om blinkende en klinkende goudstukken naar de oudsten te sturen, ter betaling der reis....
(ik heb zelf geen geldboom in de tuin, noch groeien er euro's op mijn rug en vind dat de grote boze tovenaar zelf zijn weekeindjes moet bekostigen, want van kinder-allimentatie heeft nog nooit een sprookjes figuur gehoord...)
Nu, ben ik de verschrikkelijke...volgens hem,...... volgens mij ben ik alleen maar heel boos en vooral heel verdrietig, mijn maagzuur golft door mijn maag,... ik zou zelf, als IK mijn oudsten maar zo weinig zag, alles doen wat nodig was en in mijn macht lag , en blij zijn dat oudsten komen, en meteen de benodigde blinkende en klinkende goudstukken sturen voor de reis...en mn beste humeur uit de kast toveren.

14 opmerkingen:

 1. Zo dan. Dat jij alle reden hebt om kwaad te zijn. Wat een sprookjesflapdrol.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh en veel sterkte d'r mee. Dat ze maar snel terugwezen. Of sowieso niet gaan. Wat jij wilt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Exen zijn een apart slag, maar deze boze tovenaar maakt het wel heel bont (zacht uitgedrukt). Ik vind het rot voor jou en heel erg rot voor jouw twee oudsten, want eigenlijk wil hij niet eens moeite voor ze doen.
  Sterkte.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je zou bijna denken dat deze boze tovenaar een broer is van het tovenaarsgedrocht waardoor wij weer terug de jungle in kunnen.

  Als je kind ernstig ziek is en je netjes op de hoogte wordt gehouden, gewoon niet reageren en doen alsof je al die info niet ontvangt. Bijzonder toch dat zowel de mailbezorger als de postbode allebei hun werk niet doen ... bij hem dan toch, maar ach ik zou ook liever zijn deurtje voorbij lopen.

  Hou je haaks hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gats wat naar zoiets. Van een volwassene zou je toch ander gedrag mogen verwachten lijkt me.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. En zo is het!! Sterkte ermee hoor!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wanneer de grote boze tovenaar tot het inzicht komt, dat jij geen geld balkende ezel hebt, is het misschien wel te laat en is het contact er straks helemaal niet meer. Beetje stom van GBT! Trek het je niet aan en heb toch een fijne pasen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. tja , hier iets dergelijks meegemaakt, ze mocht wel komen ,maar op zijn voorwaarden, helaas voor hem , is zij er na dik 12 jaar achtergekomen ,dat zij geen zin meer had in zijn gemanipuleer ,en heeft zij het contact verbroken.ik denk dat jou GBT iets dergelijks te wachten staat als hij door gaat met dergelijk gedrag.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. hoe je ook weet dat je gelijk hebt, dit soort zeik geeft toch stress en rotgevoelens, terwijl je eigenlijk alleen maar wilt genieten van de pasen.. dikke zucht doen, en doorgaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Pfff wat een sukkel zeg!
  Sommige zijn te veel bezig met zichzelf.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ooooh, wat n verdrietig verhaal. En het ergste is nog wel: het is geen verhaal, het gebeurt echt...hele dikke knuffel vanaf hier!

  BeantwoordenVerwijderen

leuk dat je even reageert! bedankt, ik ben dol op reacties!

het geluk dat rode klompjes heet

Soms heb ik wel eens van die vreemd soort geluksmomentjes. Zoals bv het moment, waarop ik mijn nieuwe (op etsy bestelde handmade) cloggs aa...