zondag 4 maart 2012

film net niks

Zo af en toe, als er eens een actie is, nemen wij wel eens filmnet op poref voor een maand of 3. Waarbij je dan voor het luttele bedrag van 5 euro per maand op proef kunt kijken of je het de moeite waard vind, gedurende 3 maanden.
Dan nemen we veel films ook op, om op een later tijdstip eens te kijken want, er komen zo veel films dat je dat werkelijk niet allemaal meteen kunt bekijken. En in de donkere winter maanden ( met en kerst en voorjaarsvakanties) vind ik het best leuk als de kinderen ook een extraatje hebben en wat leuke films kunnen zien, eventueeel met vrienden enzo.(bioscoop bezoek is tegenwoordig best duur, vind ik, daar red je het niet met 5 euro mee).
Maar we deden dit nu voor de derde keer, en hoe leuk ik het de eerste keren vond, zo teleurstellend was het aanbod van films deze keer. Ben ik nu zo kritisch??? Weinig films uit de categorie goede filmhuis-achtige films (waar ik zelf erg van hou), en veel films die we al gezien hadden.
Ik vraag me af was dat omdat het de goedkope aanbieding maanden waren? Ook als dat zo zou zijn is dat een beetje dom, want geen reclame.
Wel moet ik altijd goed opletten dat ik het proefabbo weer op tijd opzeg, want anders gaat t gewoon door voor de volle mep, natuurlijk.

9 opmerkingen:

 1. Wij kijken eigenlijk zelden films dus zo'n abonnement zou aan ons niet besteed zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wij hebben het een paar maanden gehad, zo'n proefabo, maar zonder gids is het lastig. Dan val je of altijd halverwege in een film, en weet je nooit of iets de moeite van het blijven hangen waard is. Wij vonden het te duur om te verlengen. Nu huren of downloaden we af en toe gewoon wat. En heeeeeeel soms naar de bios, als we zin / oppas hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wij doen ook zoiets, met LoveFilm (is wel Engels..) Elke maand krijgen we 3 DVDs in de bus - voor ongeveer £5, geen boetes als je ze laat terugstuurt, geen extra verzendingskosten en je kunt een lijst maken online waarvan ze kiezen. Ik doe niet zo graag die 3 maand proefaanbiedingen, ik annuleer altijd net te laat! Wij gaan ook maar zelden naar de cinema nu - het kost nu voor 2 volwassenen gemakkelijk £18 (£20 euro)... hmmm en ja, 3 DVDs / maand is eigenlijk meer dan genoeg voor ons :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wij hebben gewoon een standaard abbo op film1. Mijn ervaring is dat je wel even moet opletten welke film wanneer komt, maar wij kijken zeker 1 film per week, ik volg twee series via film1 series en we kijken zeker 1 kinderfilm. Dat zou per maand 24 euro aan huurtegoed zijn bij de videotheek, dus wij hebben het er wel uit :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het leven is gewoon de beste film, de rest kijk ik niet...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. En wij trekken ons filmarchief open!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Goed idee.... Gaan we eens doen. In de wintermaanden. leuk! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. elke schoolvakantie ga ik met elk kind naar de film, deze vakantie nog niet met dochter zij wilde naar een film die nog niet draait dus wilde nog even wachten. we gaan dan niet een keer extra.... idd die prijzen! op tv hebben we al zoveel zenders.... uitgebreid pakket maar geen filmzenders erbij. ik kijk bijna elke dag even of er een leuke film op is en zo ja... neem ik ze ook op :) hebben we altijd wat te kijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. of er een leuke film is op de "gewone" zenders dus ;)

  BeantwoordenVerwijderen

leuk dat je even reageert! bedankt, ik ben dol op reacties!

Hier groeit mijn sla

  Omdat het zelf kweken van wat groentjes altijd leuk en lekker is, kocht ik bij de ace-tijon een grappige kleine kas(10 euries voor wie ...