deze week zag ik...

Veel zon, lekker veel buiten zijn ,  maar,  helaas is dat al weer 2 dagen over/minder. Ook "zag" ik een paar avonden flink vroeg mijn bed al, of zag... k viel meteen als een blok in een diepe slaap ( en ik "val"altijd echt in slaap, ik voel me zelfs wegglijden en val... soms schokken mn armen/benen ervan...pas nog iets over gelezen bij HENK50 , en vraag me nu af waar zou ik dan bang voor zijn??? maar voor ik t kan bedenken ben ik alweer in slaap gevallen) en was zelfs de volgende morgen NOG moe...ik vraag me nog steeds af hoe is het mogelijk. En ging vervolgens dus nog maar een keer vroeg naar bed. Beetje saai, dat vind ik zelf ook wel hoor, maar soms moet een mens blijkbaar eens even lekker bijtanken.
Deze week ook had mini-zoon zijn eerste school uitvoering, mocht ik wederom als auto-rij-moeder helpen en fijn 5 minimensjes naar de plek der uitvoering brengen, en daar werd er na weken oefenen een heuse dans-uitvoering gegeven. Waarbij mijn kleine schat, bij het zien der vele aanwezige mensheid, op slag veranderde in een zout pilaar, gelijk de vrouw van Lot, midden op de dansvloer stokstijf stond en mij toe siste; ik word er belegen van (verlegen) ..iedereen kijkt naar me mammie.( wat ook klopte, ik hoorde het de mensen in de zaal ook duidelijk zeggen : achhhhhh kijk die kleine jongen.... die staat stokstijf....) gelukkig was daar zijn lieve juffie die hem wist te ontdooien en de volgende nummers schuifelde hij lustig (doch verlegen) met de kudde mee. (en wuifde in de bochten als hij langs kwam naar mij en zn kleine zus , ach hoe schattig en lief, k moest er wel ff even slikken want daar kan ik zomaar helemaal emo van worden)
Nouja en dan is het vandaag ook nog nationale pannenkoekdag, wat inhoud dat ik vandaag dus niet erg na hoef te denken over de vraag, wat eten wij vandaag :-).

Reacties

  1. Ach wat lief die kleine mannekes! En vandaag nationale pannekoekdag? Dan was is gister een dag te vroeg! Nou ja, vandaag maar iets anders bedenken dan...
    Fijn weekend!
    Groetjes Judith

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dan bakken we vandaag met twee pannenkoeken, hier is het meidenavond (doen ze altijd na de examens).
    Veel bakplezier en geniet van je mini-mensjes

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oh, wat SCHATTIG! En dat hij dan wel tegen jou praat en denkt dat verder niemand dat kan horen, ik herinner me nog dat ik voor het eerst ontdekte dat iemand anders ook kon horen wat je tegen iemand zei.......

    BeantwoordenVerwijderen
  4. aahhh wat lief,ja dan smelt je helemaal he als moeder.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. ik schaam me, ik ben de uitvoering vergeten
    :((

    Juul

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

leuk dat je even reageert! bedankt, ik ben dol op reacties!

Populaire posts van deze blog

Een fris begin

Ordelijk