zondag 12 februari 2012

oo pee aa

Als oma of opa's langskomen(of wij bij hen) dan tellen wij als ouders, ik als moeder helemaal niet meer mee bij mijn minietjes. Dan kwetteren en kwelen hun heldere stemmetjes onafgebroken OMMAAA ,OMAAA of OPPPAA, OPPPAAAA dittum en dattum.
Met hun kleine scherpzichtige oogjes houden ze de grootouder spigtig in de gaten, bereid hem/haar overal te volgen, wc bezoek word niet geschuwd en ook zouden ze graag samen een ssssgragretje roken met de opaatjes.En genoten we van het laatste restje sneeuw wat er net nog lag vandaag.
En keten ze, minietjes en opa/oma  gezamelijk, zich allen niet storend aan ehmm mij... en worden de minietjes, woest en wild en springen als een kudde wilde kangaroe's door de huiskamer.(en vraag ik mij af waarvoor had ik ook alweer de boel een beetje opgeruimd?) en de oma/opaatjes uitgeput en moe ;-) (haha)
Vervolgens 's avonds rollen mijn kleine wilde kangaroetjes vermoeid, maar innig gelukzalig van de fijne bezoekjes hun bedjes in.

4 opmerkingen:

 1. Heerlijk toch, zo´n goed contact met elkaar... En zo kan jij ´s avonds lekker genieten van de teruggekeerde rust ; ))

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ja fijn zo,n opa en oma te hebben, hebben wij hier niet, ze hebben niks met opa,s en oma,s echt heel erg jammer

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijk toch?! Lang leve jong van geest opa's en oma's en hun lieve kleinkindertjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oja, en dat ze (zowel je ouders als je kinderen) niet meer naar jouw moederautoriteit luisteren, dat herken ik...

  BeantwoordenVerwijderen

leuk dat je even reageert! bedankt, ik ben dol op reacties!

het geluk dat rode klompjes heet

Soms heb ik wel eens van die vreemd soort geluksmomentjes. Zoals bv het moment, waarop ik mijn nieuwe (op etsy bestelde handmade) cloggs aa...