maandag 14 november 2011

maandagmorgen :the dark side


Het duveltje in mij...is vandaag ook alweer vroeg wakker.
Zou zo graag tijdens zeg bv de maandelijkse bezoeking, in de vorm van "koffieochtend"op de peuterpoepzaal en publiek zo'n zilveren heupflacon uit mn kontzak pakken t kurkie er zo piepend af draaien en hem dan aan mijn mond zetten er er een flinke teug uit nemen.(natuurlijk zou ik er dan thee in doen, want men zal mij nooit betrappen op het drinken van koffie, noch sterke drank- overdag) maar gewoon om de tuttige gezichten( van een aantal aanwezigen) te zien verschieten....en hem dan weg laten glijden in mn broekzak en met van die stralende ik weet nergens van ogen in de rondte kijken.(onderwijl genietend van mijn stunt en de geschokte gezichten goed in mij opnemend)
Hmm nou , t is tijd, ik moet zo gaan, ik hijs de mini's in de jassen en schoenen en loop de 200 m naar de peuterpoepzaal, mijn hart vol verlangen naardie heupflakon ;-), de werkelijke ik---> vrij braaf dus.

9 opmerkingen:

 1. Hahahaha, ik zie het zo voor me! Weet ook hoe je je voelt. Gelukkig heb ik de peuterpoepzaal sinds de zomervakantie vaarwel kunnen zeggen!
  Succes!!

  Groetjes Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hahahahhahah, you make me smile on monday!
  Om te gieren, ik zie het je nog een keer echt doen ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jammer dat we niet dezelfde peuterpoepzaal hebben. De moeders bij die van ons kijken mij altijd met open mond aan als ik iets zeg, en dan is het niet eens zo heel gek, want ik probeer echt heel normaal en braaf te doen (-:

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Weet je zeker dat je het niet gewoon dóet.... kun je naderhand er vast een geweldig verhaaltje over vertellen : ))

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik zou t gewoon doen een pas als ze in shock de aftocht blazen vertellen wat er daadwerkelijk in zit ;). Stiekem hoop ik dat je t wel heb gedaan en we weer en grappig blogje krijgen.... Tot die tijd, sterkte! Ik weet wat je bedoeld met een paar moekes op t plein die aardig aan je omschrijving voldoen.Hopelijk heb je t overleefd.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik moet zeggen: ik lees dit met een enorme smile op m'n gezicht. Zelf zou ik het ook nooit durven trouwens. En de psz ligt al ver achter me.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind dit een geweldig idee! Wordt de wereld vast een stuk leuker van...

  BeantwoordenVerwijderen

leuk dat je even reageert! bedankt, ik ben dol op reacties!

Hier groeit mijn sla

  Omdat het zelf kweken van wat groentjes altijd leuk en lekker is, kocht ik bij de ace-tijon een grappige kleine kas(10 euries voor wie ...