zondag 25 september 2011

weg met pukkels

Voor mijn kleine mini's heb ik zo'n leuk wit setje van Ikea, 2 stoeltjes en bijpassend tafeltje, maar eerlijk gezegd vond ik het een beetje een miskoop want al heel snel verschenen de eerste pukkels al.
En werd het met de dag lelijker en pukkeliger, als ware het dat de tafel (ook al) een soort van puber werd met bijpassende huidprobleempjes.
Ik overwoog meerdere malen het weg te smijten en een nieuwe te kopen, alhoewel ik daar ook niet 100% voor ben want dan komt hetzelfde probleem denk ik al snel weer ?
Twijfel , twijfel , twijfel.....twijfel.....
Tot ik vorige week bij de aldi tegen een rolletje schoolkrijtplakdinges liep, ik heb al een zwak voor schoolbordkrijtverf/etc etc, nu dan een leuk aldi prijsje en ik recycle dan mijn eigen lelijke pukkelig  en pokdadige tafeltje nog maar weer een keer, en 't is werkelijk nog leuker uitgepakt dan ik kan beschrijven ehm of kan tekenen (de hele dag, ze weten van geen ophouden....aaaargh ;-) ).

waarom heb ik t ook bedacht...

12 opmerkingen:

 1. Geslaagde make-over, hartstikke leuk idee!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk joh! Ik zie allemaal opvoedkundige mogelijkheden meet zo'n krijttafeltje, allemaal lesmomenten.....

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat is nou nog es een mooie oplossing-helemaal goed. Zo heeft het de 2e kans helemaal verdiend. Een mooie week toegewenst met hart&ziel door Sil.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo da's een snele manier van pukkels verwijderen en nog leuk ook! Groetjes, Colin

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een geweldig idee! Aldi zei je *pakt fiets*

  BeantwoordenVerwijderen

leuk dat je even reageert! bedankt, ik ben dol op reacties!

het geluk dat rode klompjes heet

Soms heb ik wel eens van die vreemd soort geluksmomentjes. Zoals bv het moment, waarop ik mijn nieuwe (op etsy bestelde handmade) cloggs aa...