zaterdag 10 september 2011

wat maakt mij blij?

Wat een regen en toch, helemaal blij is hij. Blogde ik eerder al over het ondergoed wat tegenwoordig zoveel leuker eruit ziet dan toen ik ehm puber was, ook de regenlaarsjes zijn helemaal gewelldig.Vind je ook niet? (voor mijn oudste reuze-kinders weet ik alleen van gele, blauwe en rode laarsjes in de regen)

Te bestellen bij :http://www.dinoworld.nl/ geen reclame hoor maar gewoon omdat ik ze zelf ook zo enorm leuk vond deel ik m ff .

11 opmerkingen:

 1. Ik ben jaloers op al die gave dingen die tegenwoordig te koop zijn-het gaafste ondergoed-de leukste regenlaarzen met bijpassende plu en cape. En nu zie je ook veel meer zwart en grijs voor baby's. 't niet eerlijk-maar 't is wel leuk. Mooi weekend toegewenst met hart&ziel door Sil.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. yep wij hebben hier hetzelfde paar laarsjes staan (staan nog wel te wachten totdat zoon de juiste maat heeft....)!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die zijn superleuk! En sorry voor de regen, mijn middelste dochter is hier debet aan. Zij wilde slecht weer want dan waren er weer plassen waar ze doorheen kon fietsen.
  Ik ben de slechtweerbesteller zei ze.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke laarsjes inderdaad! Ook voor ons moeders zijn er tegenwoordig leuke gebloemde laarzen. Zelf had ik vroeger van die lelijke donkergroene...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wow die laarzen!!! Helemaal de blits :)

  Jaaaa. gelukkig ziet dat er een stuk leuker uit dan vroeger!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wat een man..
  hij is gek op plaasen en water.. kan ie zich nu uitleven
  JB

  BeantwoordenVerwijderen

leuk dat je even reageert! bedankt, ik ben dol op reacties!

Hier groeit mijn sla

  Omdat het zelf kweken van wat groentjes altijd leuk en lekker is, kocht ik bij de ace-tijon een grappige kleine kas(10 euries voor wie ...