donderdag 8 september 2011

op stoom komen?

Nou lees je her en der, in de gezellig-ogende reclamefolders, bij herfstig avondlicht, bv wel eens wat, zo viel mijn oog op het fenomeen stoomdinges. Die bestaan er in verschillende uitvoeringen, een soort van stofzuigerachtigen, en een soort van plantenspuitachtige, kort gezegd.
En in mijn eeuwig poetsende bestaan als moeder van 4, met diverse huisdieren, ben ik natuurlijk altijd op zoek naar dingen, die mijn dagelijkse poetsrondes, zo niet mijn leven, ehm kunnen vergemakkelijken.
Maar zo'n stoommachine oogt dan wel enorm prachtig, ze zijn ook wel prijzig en ik ben eerlijk gezegd wel eens bang dat het een tegenvallerig iets is. Maar ik mocht er eentje lenen van een lief collegaatje.
Ik ga u zeker vertellen hoe en of het idd werkt, en het inderdaad je leven gemakkelijker en je ubergelukkig maakt :-)
zodra ik ehm weet HOE hij werkt.
oke?

14 opmerkingen:

 1. Heb er ook een en gebruik hem alleen voor bepaalde klussen. In de badkamer bijv. Als er toch aanslag is gekomen. Voor de rest gewoon ouderwets soppie.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vertel mij dan even of 't ook vloerbedekking schoon maakt ..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ook ik heb zo'n stoomdinges, model stofzuiger. Ik gebruik hem wekelijks voor de plavuizen in de keuken, de bijkeuken, het toilet en de badkamer. Daarnaast voor speciale schoonmaakbeurten bijvoorbeeld in de badkamer. Mij bevalt het prima!
  Succes!
  Mariam

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ow ja, daar kijk ik ook altijd met zo'n dubbel gevoel naar. Ik ben benieuwd naar de review!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ja daar heb ik mee ook wel eens in verdiept! Leek me ontzettend handig. Volgens mij was ik toen van plan om de "stoomeend" ofzo iets te kopen. Maar heb het uiteindelijk toch ook maar niet gedaan..... Je hebt nu ook die stofzuiger-robots die vanzelf door de kamer zouden moeten gaan op zoek naar opzuig rommeltjes. Lijkt me ook erg handig! Nog maar even afwachten geloof ik...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik hang aan jou lippen! Ben zeer benieuwd.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Voor simmige klussen is hij erg handig..
  Maar bij andere klussen wordt alles nat

  BeantwoordenVerwijderen
 8. stofzuigende plantenspuit...ik ben nieuwsgierig!

  BeantwoordenVerwijderen

leuk dat je even reageert! bedankt, ik ben dol op reacties!

het geluk dat rode klompjes heet

Soms heb ik wel eens van die vreemd soort geluksmomentjes. Zoals bv het moment, waarop ik mijn nieuwe (op etsy bestelde handmade) cloggs aa...