donderdag 1 september 2011

als de kat van huis is, ....


Terwijl manlief voor een paar dagen en nachten de bloemetjes buiten zet in Parijs ( oke , het is voor de zaak en niet voor fun, maar toch, Parijs klinkt wel even een portie lekker om nu zo met de mooie nazomerse dagen in rond te flaneren, nietwaar?), ploeter ik braafjes voort, in de gewone dagelijkse gang der zaken, zoals daar zijn, het superlekkere zomerszonnige weer, oh en wederom kom ik vandaag uit den nachtelijke diensten en het huishouden. Den puberzoon heeft niet alleen de vaatwasser uitgeruimd, hij heeft zelfs de benedenboel gestofzogen, bouwt zo weer wat crediet op :-) ( met zijn belofte het elke dag te doen, ter verlichting van mijn taken )
Het bakvisje sprong al weken geleden, een gat in de lucht, toen zij hoorde dat manliefje weg is, want zo sprak zij verheugd, dan kan ik eindelijk weer eens een paar hele nachten bij jou slapen. Wat mij een beetje weemoedig doet denken aan mijn eerste jaar(en) na mijn scheiding, waarbij mijn beide oudsten nogal graag naast me kwamen slapen, gewoon voor de gezelligheid ( en waarbij we , ehmmm de lezer met een zwakke maag moet even wat regels overslaan) vooral in het weekeinde ( want dan hadden we lekker veel tijd) s morgens in bed scheetjes-laat-wedstrijden hielden waarbij er punten vielen in geur, decibellen en duur.
Ik denk dat ik het zwaar ga krijgen ;-)

11 opmerkingen:

 1. Ben wel benieuwd wie nu de wedstrijd gaat winnen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb geen zwakke maag .... ik heb 3 zonen die ook jong waren :-D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oei, ik hoop dat je 't overleeft. Wel fijn dat ze uitkijken naar die mama-time!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hahaha, wat een heerlijke bekentenis!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. haha, je overleeft het vast wel!
  Grappig, net na mijn scheiding, schoof oudste dochter ook iedere avond bij mij in bed om daar te slapen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ghehehe! Geweldig; veel plezier zou ik zeggen.. Ik ben ook alleen met Oudste dit weekend maar ik weet dat we dát in ieder geval niét gaan doen! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. nou, hij is bijna thuis. kun je weer normaal en zonder angst voortleven. toch wel lief zo'n man die zich zorgen maakt over zijn vrouw
  JB

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Sillie:jij mag mijn boobies wel stelen-xxx-Sil

  BeantwoordenVerwijderen

leuk dat je even reageert! bedankt, ik ben dol op reacties!

Hier groeit mijn sla

  Omdat het zelf kweken van wat groentjes altijd leuk en lekker is, kocht ik bij de ace-tijon een grappige kleine kas(10 euries voor wie ...