zaterdag 13 augustus 2011

kamperen en was het leuk?

De modder is eindelijk van de mini's afgeschraapt, ze liggen fris gewassen roze-rood in hun bedjes te keten, de wasmachine draait al voor de 5de keer, ik ben al bijna vergeten dat we weggeweest zijn .
En poe poe poe poe, wat hadden we veul regen, daar in Drente, echt niet normaal. En ik heb werkelijk nog nooit eerder een vakantie met zoveel regen gehad.
Tussen de buien door en ook tijdens want er was geen ontkomen aan zoveel regen, deden we nog wat leuke uitstapjes in de buurt van de camping, het kuierpadtien, die in mijn ogen zijn 5 anwb sterren echt niet waard is maar dat is weer een ander verhaal.
Maar hebben we het leuk gehad?
Jahwel het was heerlijk er even helemaal tussenuit te zijn, even niks huishoudelijks te moeten en lekker met zn 6jes te zijn. En lekker niks te moeten.
Afzien was het ook, ondanks dat het een kant en klare tent was, kregen we echt het kampeer gevoel wel hoor.... mini-zoon die midden in de nacht met zijn heldere snerpende kinderstemmetje roept:Pappie, Daaf is weg...... was hij weer uit bed gevallen.
En mini-dochter die gillend wakker werd, zo'n beetje iedere nacht, want ze werd ook een beetje ziekjes, rode vlekken. koorts, de vijfde (ofzo) kinderziekte.
Oh en die leuke buurman die de volgende morgen dan vraagt of ik de kleintjes 3 uur later wil zetten de volgende morgen, die was ook echt grappig, te meer daar hij zelf de ganse nacht snurkte dat de grond ervan beefde.
En die keer dat het 'savonds echt koud ( en nat) was en puberzoon de kachel aan zette en vervolgens er een stop doorknalde en wij de rest van de avond in het donker ( en koude) zaten terwijl de niet al te snuggere camping ehm hulp? de stop niet vond.
En wist u dat er tijdens stromende regen evengoed wraakzuchtige wespen in Drente rond vliegen die kleine minízoon in zijn hals en de volgende dag in zn nekje prikten?
Nee, we kregen evengoed een heel erg kampeer gevoel :-)

13 opmerkingen:

 1. nou in ieder geval een vakantie om nooit te vergeten...welkom thuis!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Welkom thuis! Wat jammer dat je vakantie zo verregend is.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah, dat kampeergevoel, daar ben ik nou juist zo bang voor! (-; En wat een stomme wesp. Bah.

  Welkom thuis in ieder geval.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oei, dat klinkt goed, blij weer thuis te zijn?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. En dan nu : een superblogje erover. Welkom thuis! Heb genoten van je logje.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik geniet echt van het lezen van al die vakantielogjes! Zalig...

  Wat enorm balen dat het weer zo slecht was bij juliie...ik vond je logje wel het genieten waard.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Tssss, die wespen van tegenwoordig!

  Ik 'sliep' vannacht ook in een tentje. Nou ja, slapen ... Wat klinkt regen hard als je in een tentje ligt (en er een feest aan de gang is op 25 meter afstand maakt ook niet dat je erg fijn slaapt).

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Kamperen: ja! In een tent: nee! Graag een beetje luxe ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Nou ik kan je blogje "copy pasten" (zat in Friesland) Inderdaad ook aan het schrobben geweest (vooral die teen nageltjes)en ik geloof dat ik na was nr 8 (er lag nog wat van ervoor)er nu ook eindelijk doorheen ben pffff goh wat zijn we lekker uitgerust :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hmm ... wel allebei in zo'n tentje maar klinkt mijn vakantieverhaal bijna luxe als ik die van jou zo lees. Groetjes, Colin

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Welkom thuis! Eigen haard is in dit geval zeker goud waard.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Gedverderrie....er gaat niks boven thuis!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hihi! Wat heerlijk om te lezen! Al zullen jullie het vast anders beleefd hebben ;o) Vooral de wespensteken! Brr...

  Lieve Sil, ik wil je nogmaals bedanken. Er gaat geen dag voor bij of we denken aan je. Dank je, dank je wel! Je bent (voor ons in ieder geval!) een schat!

  BeantwoordenVerwijderen

leuk dat je even reageert! bedankt, ik ben dol op reacties!

het geluk dat rode klompjes heet

Soms heb ik wel eens van die vreemd soort geluksmomentjes. Zoals bv het moment, waarop ik mijn nieuwe (op etsy bestelde handmade) cloggs aa...