het wild schuimend sop

Ik heb altijd zo mijn eigen kleine soort van gewoontetjes die ik normaal gesproken doe en volg als ik niet op de zaak aan het werk ben. En daar ben ik net als mijn wisselende diensten op de zaak thuis dus ook zeer wisselend en flexibel mee/in.
Nu het manliefje voor de 2de week thuis is wegens niet verlengen van zijn contract,en ben ik dus he-le-maal mijn routine kwijt, en terwijl je denkt met zn tweetjes doe je meer....is dat ehm niet echt zichtbaar hier in de huiskamer, en heb ik zo onderhand niet het sop in de emmer , maar meer het schuim op de lippen staan.
Gelukkig kan ik zo naar de zaak en zie ik den troep thuis dan even niet, en hoop ik dat het manlief mijn blog leest en ehm zijn conclusies trekt. ;-)

Reacties

  1. haha komt me bekent voor. mijn man zit in de ziektewet. de heledag de tv aan en als ik wat doen wil roept hij hoeft toch niet het ziet er hier primma uit.Maar morgen moet hij naar het ziekenhuis voor opname. Dus heb ik weer even het rijk alleen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Als je het aan mij vraagt maken mannen meer vuil dan schoon in huis. Haha. Geldt voor mijn man he, vast niet voor de jouwe (-;

    BeantwoordenVerwijderen
  3. misschien even dit stukje printen
    of je pc aanlaten?oh hekp over 2 weken hoort mijn man ook meer of zijn contract verlengt wordt...en aangezien het bedrijf overgenomen zal worden.. heb ik toch wel wat angst voor dat gesprek de 22e

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Sillie,
    Dit is vast een voorproefje van het vervroegd met pensioen gaan. Mijn ega is al 6 jaren thuis, doet soms echt wel veel maar ziet niet dat er iets gedaan moet worden of vindt het onzin. En daar word ik zo moe van.........
    Hartelijke groet en tot laters
    Gerrie

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik doe altijd een vriendelijk verzoek ... op een briefje haha ... dat wil nog wel eens helpen; hoop dat jij in een opgeruimd huis thuis komt vandaag!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wow.....nu ben ik benieuwd naar de getrokken conclusie!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hahaha, ik ben ook erg benieuwd naar de reactie van de man. ;-)
    Kan er me trouwens alles bij voorstellen. Twee kapiteinen op een schip, dat werkt niet.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik verwacht dat hij straks een stukje blogt hierover!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

leuk dat je even reageert! bedankt, ik ben dol op reacties!

Populaire posts van deze blog

Een fris begin

Ordelijk