donderdag 16 december 2010

op zoek naar kerstverlichting

Dit jaar heb ik voor het eerst al vroeg een kerstboom in huis, meestal doe ik dit de avond van te voren pas, omdat ik het ondingen vind.Ze prikken me en laten bij thuiskomst in mijn huis massaal naaldjes vallen.
Maar nu heb ik dus als sinds zaterdag een mooi boompje in huis staan.
Dan heb je hem , dan moet hij weer opgetuigd worden, wat altijd weer een verrassing is hoe hij er dan daarna uitziet,want de kinderen vinden felgekleurde ballen en lampjes die aan en uit schieten in alle kleuren van de regenboog het mooist en het liefst hangen ze al hun door de jaren heen, zelfgemaakte produkten er ook nog in.En ik vind het fijn als de kinderen : AAAACH wat MOOI zuchten...dat moment, dat het donker is de rest van de lampen uit ,en dan de kerstboomlampjes aangaat.Dat vind ik het fijnste moment  van de kerstboom,( en als ie weer weg is)
Maar ik ben nu al dagen op zoek naar mijn kerstVerlichting. Ik kom er gewoon niet aan toe.Druk druk druk druk.
Zoals hij er nu staat vind ik hem  nog wel het mooist, gewoon groen.Puur. De kerstlampjes en ballen maken hem eigenlijk niet eens mooier.Waar gaat het om met kerst? En plotseling besef ik,  ik heb dan dit jaar  mijn kerstVerlichting nu al gevonden .Nu de lampjes nog...

12 opmerkingen:

 1. Ha een verlichte geest....en de poes ook zo te zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke woordspeling!
  Succes ermee, ik ben blij dat de mijne al staat. Nog maar 16 dagen, dan mag ie weer naar buiten! ;-)
  ~ Marjolein

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hihihi niks zo fijn als een verlichte geest ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Da's mooie verlichting....ik heb mijn boompje ook al...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke woordspeling. Hier altijd probleempjes met de verlichting. Dit jaar weer eens nieuwe gekocht, doet weer een kwart van de lampjes het niet ... , maar ach lekker donker is ook wel fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Puur en simpel blijft het mooist, maar ja de wereld om je heen wil toch wat anders, dus op zoek naarverlichting. Het gaat vast goedkomen met je boompje.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ook poes heeft haar verlichting al gevonden en vindt dat ze het goed doet tussen al dat groen.

  BeantwoordenVerwijderen

leuk dat je even reageert! bedankt, ik ben dol op reacties!

Hier groeit mijn sla

  Omdat het zelf kweken van wat groentjes altijd leuk en lekker is, kocht ik bij de ace-tijon een grappige kleine kas(10 euries voor wie ...