maandag 13 december 2010

echt maandag

Poepoepoepoe het was nog niet eens echt licht en ik was amper thuis, of de kunststofkozijnenmannen stonden al op de stoep.Wat een troep en wat een herrie, en ehm mijn hele boven verdieping is een enorme puinhoop, t is een wonder dat ik de mini's nog terug kon vinden ;-)
Maar ook nog ging ik met peuterzoon en minidochter op sleeptouw naar de peuterpoepzaal, waar ik me in een vlaag van verstandsverlies heb ingeschreven... ehm ook wel omdat iedereen zo aan mn hoofd zeurt, of hij niet al leuk op de peuterpoepzaal zit etc etc... en ik er niet zo ehm gek op ben zeg maar.(om diverse redenen,ze moeten hun hele leven nog zoveel op school zitten etc etc, hij vermaakt zich thuis ook heel prima, ik vind het zelf ook gewoon zo gezellig dat kleine spul over de vloer....etc etc etc)
Maar goed dan ben ik in ene weer bang/onzeker etc dat ik een slechte moeder ben en dat juist de peuterpoepzaal hem enorm veel uitdaging en weet ik wat gaat brengen wat ik allemaal niet in huis heb...mogelijk...Daarom liepen wij in de ganzepas de ehm 100 m naar het peuterpoepzaaltje in onze buurt.Waar hij het echt heus heel leuk vond, en toen juffie hem vroeg, ja hoor hij wilde heus wel blijven en met de kindjes spelen , toen draaide ik me om met mn neus richting huis en het kleine meneertje wist niet hoe snel hij zijn jasje aan moest doen en riep verheugd, doei doei, ik ga met mijn mammie mee naar huis, want ik ben klaar met spelen.En liepen wij goed gemutst en hij gezellig kakelend hoe leuk  de peuterspeeltuin wel niet was weer terug naar huis.En dronken we gezamelijk een kopje thee op de goede afloop temidden van de werkmannen en puinhopen....die zich trouwens enorm uitbreiden .....aargh.....
En kijken we volgend jaar misschien nog wel weer eens een keer op de peuterpoepzaal.

9 opmerkingen:

 1. Hihi. Nou fijn toch, lekker thuis tussen de werkende mannen en een mama die jou lief vindt is vast leuker dan peuterpoepzalen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hehe, een vent die weet wat hij wil ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoe duidelijk kan je peuterpuber zijn toch?!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hihi, ik zie het al helemaal voor me !
  ach, hij heeft thuis toch ook genoeg materiaal omhande om zich het sociale contacten leggen eigen te maken ?

  sjeee, hoe vind je die, en ik gooi m er zomaar uit he !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. peuterzalen zijn dus duidelijk niet aan jullie besteed.. Maar eigenlijk wist je dit al toch?
  (ja, inderdaad, een beetje bevestiging is altijd fijn ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hahaha, die kleine doerak wil gewoon nog bij z'n mama blijven. Geef hem 'ns ongelijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ja wat kan ik daar nou nog op zeggen. Jullie willen niet, dat is duidelijk ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. hahahaha nou groot gelijk toch. hij kan nog genoeg naar school. kjell heeft t wel naar zijn zin op school...maar ja hij is maar alleen thuis he en dat scheelt toch.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Gezellig he, dat kleine grut om je heen?! Hier is alleen de oudste op de peuterpoepzaal geweest en die vond het super leuk. Maar toen nr. twee, deze had een stomme, zeg maar Enge, juf. Hij moest de tweede keer al in de gang blijven zitten omdat hij (nog geen drie jaar oud!) zijn pet niet af wilde doen in de klas. Dat was dus meteen de allerlaatste keer dat ik de drempel overging daar! Mijn drie jongens zijn allemaal vier en half jaar thuis bij moe gebleven en hebben zich ontwikkeld tot reuze sociale, intelligente en vriendelijke mensen. Ik kreeg afgelopen jaar zelf te horen dat ze wel konden zien dat onze jongste het ook op de speelzaal goed gedaan had! Wat een grap, hij is tot vier en half jaar gewoon thuis geweest haha! (overigens vonden ze nr. 3 ook al zo handig op de computer toen hij in groep 2 zat en vonden dat ze wel konden zien dat hij veel computerde thuis....we hadden toen nog helemaal geen computer haha!).
  Overigens, hoe is het nu met de troep? En zijn de kozijnen mooi geworden? Hier hebben ze vanmiddag dubbel glas geplaatst, beneden voor. En a.s. donderdag beneden achter. Dan mag daarna de hele boven verdieping nog...hmm.
  Ik leef met je mee haah!

  BeantwoordenVerwijderen

leuk dat je even reageert! bedankt, ik ben dol op reacties!

Hier groeit mijn sla

  Omdat het zelf kweken van wat groentjes altijd leuk en lekker is, kocht ik bij de ace-tijon een grappige kleine kas(10 euries voor wie ...