donderdag 28 oktober 2010

soms

Zit het mee.Dan ga je op pad voor moeilijke boodschappen, die dus niet in ons eigen dorp te halen zijn en dan heb je aan het einde van de rit zomaar eens alles en MEER :-)
Eerst gingen we naar de Welkoopwinkel waar wij graag ons meel kopen.Onderweg viel de peuterzoon in een diepe slaap, hoe heerlijk.(en zo begrijpelijk, want peuter was vanmorgen om 5:30 uur al klaar WAKKER en probeerde zo veel mogelijk mensen ook WAKKER te maken grrr)
Daar bleken ze ook nogeens allerleukste spinnelaarsjes te hebben, juist in de goede maat voor peuterzoon die uit zn oude, te klein geworden laarsjes knapte.En gezellig babbelend bij de kassa bekeek ik nog even de houdbaarheidsdata van het gekochte meel, want de vorige keer had ik een pond gist van een jaar over datum meegenomen.En toen kreeg ik zomaar, ongevraagd dus, hopla een nieuw pondpak gist mee.Noujaaaaaaa ... goed!!!!
Daarna de stad in waar de bakvis leuk slaagde voor een nieuw spel op dr WI.
En de beide mini's slaagden voor leuke winterschoentjes.Ik tegen een hele leuke en lekker warme winterjas aanliep.We op weg terug naar mn auto even langs de big bazar liepen,(soort action) en daar leuke kleine hebbedingetjes scoorden.En daarna maakte we het geheel af met de lekkerste milkshakes van de hele wereld bij de Mac D.

10 opmerkingen:

 1. Oh lekker geslaagd dus weer, altijd fijn ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijn zeg, zo'n leuke dag met allerlei meevallers.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lekker zo'n dagje; van alles shoppen, kids tevree met hun spullen en als afsluiter langs de Mac ... er zal vast niemand mopperen bij jou vandaag :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Top-shop-dagje dus! Ik ben kort geleden ook geslaagd voor wonterjasjes. En ik laat die laarsjes maar niet aan de Wijze zien, want hij is helemaal into Halloween!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke laarsje en lekker gewinkeld. Wel vermoeiend vind ik altijd, maar je bent geslaagd. Foei gist een jaar over datum.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hopelijk heb ik morgen oook zo'n dagje met heet kopen van spulletjes die weer mee moeten......

  BeantwoordenVerwijderen
 7. leuk gewinkeld dus!!!! leuke laarzen ook! he wij hebben in t dorp ook een big bazar..wist niet dat er meer filialen waren want voor we hier in Winterswijk kwamen wonen kende ik hem nog niet.. lekker voordelig en leuke dingen vaak

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een geweldige laarsjes!!! Echt helemaal leuk!
  lekker hè zo'n geslaagd daggie shoppen..en nog lekkerder de milkshake van de Mac....héérlijk!!

  BeantwoordenVerwijderen

leuk dat je even reageert! bedankt, ik ben dol op reacties!

Hier groeit mijn sla

  Omdat het zelf kweken van wat groentjes altijd leuk en lekker is, kocht ik bij de ace-tijon een grappige kleine kas(10 euries voor wie ...