vrijdag 8 oktober 2010

losse draadjes/ update

Even kort, allereerst iedereen bedankt voor julie meeleven, doet me erg goed te beseffen dta ik blijkbaar toch geen hysterische moeder ben die er alleen zo over denkt en voelt.Ondertussen ben ik gebeld door school , jahwel en dat was op zich geen raar gesprek, mentor was er meelevend en leek zelf zinnige dingen te zeggen,ook de aangifte is gedaan, op school al door de aanwezige politie afgenomen en ook zijn er 3 getuigen verklaringen opgenomen ter ondersteuning van het verhaal.School heeft het signalement en iedereen is allert om acties te ondernemen als het foute sujet zich laat zien.
Nu moet alleen de politie mij nog bellen en moeten we de aangifte ondertekenen.
Puberzoon is vrij nuchter onder alles en de volgende dag gewoon weer naar school gegaan, want ik ben toch niet bang/laf etc etc... en het valt reuze mee etc,dat is ook zo, zoon is niet bang, en zijn klasgenoten staan als een soort van warme deken om hem heen en zijn erg aardig en beschermend tegen hem( hij is ook echt de jongste  in de klas met zn 15 jaar en dat roept extra beschermende gevoelens op) en zijn van plan massaal het sujet te bestormen als hij weer ehm problemen komt maken.
Dat laatste dat vind ik persoonlijk wel heel lief en dapper maar ook een beetje dommig natuurlijk, en
niet het beste idee van de wereld maar goed, hopenlijk komt het niet zover.

15 opmerkingen:

 1. Wat een bikkel, kanjer van een zoon heb jij zeg! En nee hoor, je hebt ab.so.luut niet gereageerd als een hysterisch mama-beest. Ik kan alleen maar hopen dat die vent flink aangepakt gaat worden!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. En wie kan dat sujet zijn, toch niet normaal.
  Goed gedaan zou ik zeggen ook dat je zoon zonder blikken of blozen weer gaat.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hebben ze helemaal geen idee wie het kan zijn???
  Hysterische moeder?? Nee hoor helemaal niet, het is wel je kind waar het om gaat.

  Ik zou hem ook niet naar school willen laten gaan.. Gelukkig heeft hij klasgenootjes die met hem begaan zijn en ook goed dat hij weer naar school gaat.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat goed om te lezend at hij weer naar school durft en wil en zoveel steun van zijn klasgenoten krijgt!
  Hij komt er wel.
  En jij bent een dappere, lieve mamma!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Met vertrouwen verder - mooi om te zien xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je bent geen hysterische moeder hoor. Ik snap gewoon niet dat school niet belt. Hier ook meegemaakt dat onze oudste in een pretpark in elkaar geslagen is (tijdens schooluitje) Hij belde zelf maar school reageerde inderdaad pas achteraf. STOM vind ik dat. Ook al kan je er niets aan doen op dat moment, je wilt het gewoon weten als moeder/ouder.
  Wel dapper dat hij gewoon weer naar school gaat. Lastig die puberteit, niet alleen door het kind zelf maar ook al die dingen die gewoon lijken te gebeuren.

  Groetjes Nelly moeder van 5 die al tijdje meeleest met je.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een kanjer is die zoon toch van je, gewoon weer naar school, ondanks de deukjes die hij heeft opgelopen en fijn dat hij zo'n klas heeft waar hij "in nood" midden in het kringetje mag staan ... hopelijk blijft dat stuk tuig weg bij school. Jeetje zeg, bedenk me net ... je zou zo'n zoon kickend-op-geweld toch maar hebben :-(

  Maak er maar een heel fijn weekend van!

  Lieve groet,
  colinda

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Sillie, wat zul je blij geweest zijn toen hij thuis kwam, de dag er na. en dapper hoor die zoon van je.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. he zeg niiks hysterisch, je bent gewoon een mama hoor.. en je wil goed voor je kids zorgen..logisch toch...hoop dat die griezel nooit meer langskomt....vreselijk moet dit voelen voor je

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat goed dat zoon zich niet laat kisten en fijn dat zijn klasgenootjes bij hem staan.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat heb jij een kanjer.

  Groeten Herma

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Fijn dat hij de stap naar school heeft durven zetten en zijn klasgenoten als bomen om hem heen staan!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Jeetje, heftig verhaal zeg! Jij moet je ook rot geschrokken zijn zeg. Gelukkig maar dat hij niet bang is. Sterkte ermee. Liefs van ons.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Fijn dat J. zich niet zomaar uit zijn emotionele veld laat slaan. Blijft hij zo 'cool' of kan de reactie ook later nog komen?

  Tegelijkertijd ook: wat is er met die dader aan de hand. Waar maakt deze tijdbom nog meer slachtoffers?

  En natuurlijk had de school jou moeten bellen. Zou wel graag willen weten hoe ze het in hun hoofd halen om dat na te laten....

  BeantwoordenVerwijderen

leuk dat je even reageert! bedankt, ik ben dol op reacties!

Hier groeit mijn sla

  Omdat het zelf kweken van wat groentjes altijd leuk en lekker is, kocht ik bij de ace-tijon een grappige kleine kas(10 euries voor wie ...