maandag 4 oktober 2010

drukjes

Poe poe, ik ben soms wat drukjes en als ik dan een weekje toevallig veeul moet werken op de zaak, waar het dan ook nog fucky fucky druk is, wat ik antuurlijk alijd geweldig leuk vind , want dat betekent vaak de krenten in de pap van mijn werk :-)  , ( dan kom ik bijna niet aan bloggen toe.wat ik jammer vind, want zowel het lezen bij anderen als zelf een blogje schrijven is iets wat ik graag doe.... maar soms ben ik zo moe, ( als ik buiten de normale patientenzorg ook nog voor een van mijn zorgontvanger, die een zwervend bestaan verkiest, na zijn detentie, zijn  enorm vieze stinkende en nat van - jewilnietwetenwat- kleding gewassen in de onderaardse spelonken van de zaak alwaar blijkbaar een wasmachine en, oh hoe leuk, een proffesionele droger staat, die alles in 15 min droogt.... wauwwwww, die willik ook) en ik daarna 100 keer mijn handen waste en onsmette... MAAR GOED MOE DUS BEN.dan doe ik een ding nog liever...mijn bedje induiken .
Maar goed nog even deze week doorbijten en dan heb ik lekker veel vrij, en volgende maand ook, want dan krijg ik mijn 100 teveel gewerkte uren weer terug. Hoe heerlijk.
Ik maak het goed dan weer.Tevens zal ik het crockpot of slowcooker avontuur uit de doeken doen.

8 opmerkingen:

 1. Het lijkt mij wel heel erg leuk werken met mensen die gekozen hebben voor een zwervend bestaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou ik ben erg benieuwd naar je slowcooking avonturen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Herkenbaar: soms schiet het bloggen er bij in. Gelukkig is er verlossing in het verschiet! Hou vol.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik leef met je mee! Hier ook druk en wilzograagkokenenbakkenenstovenengenietenenbreienenhakenen....slapen!

  We zijn er bijna.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. hier ook altijd druk met van alles en dan werk ik niet eens...maar ga lekker vroeg je bed in en neem een lekekr boek mee. Kan me voorstellen dat je werk vaak heel intensief kan zijn. heb nog even gekeken wat mbt schoenen zijn. Kende ze niet.. maar is t niet erg wennen in t begin. is t niet wiebelig?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gelukkig is het bijna zover, een maand is wel heel lekker! Ik ben benieuwd naar je avonturen!

  BeantwoordenVerwijderen

leuk dat je even reageert! bedankt, ik ben dol op reacties!

Hier groeit mijn sla

  Omdat het zelf kweken van wat groentjes altijd leuk en lekker is, kocht ik bij de ace-tijon een grappige kleine kas(10 euries voor wie ...