zaterdag 7 augustus 2010

zorgjes

Puberzoon is een weekje weg, met  fam van de grote boze tovenaar mee.Ik voel me daar helemaal niet prettig bij, want ehm zij zien de mislukte relatie van mij en den grote boze tovenaar maar van een kant, en vinden mij een eng soort van onredelijk individu. Hebben in iedere zin die er tussen ons gewisseld word onverholen kritiek en aanmerkingen op mij, persoonlijk, mijn gedrag ( das best knap van ze, dat weer wel, want ze zien mij nooit ) en zij proberen mijn kinderen uit te lokken en naar zich toe te trekken met allerlei beloften wat kinderen natuurlijk best leuk lijkt, maar die nooit en te nimmer uitgevoerd worden.
Waarom heb ik het toch goed gevonden dat hij met ze meegaat? Eerlijk gezegd vraag ik me dat ook iedere minuut van de dag(en nacht) af.... waarschijnlijk omdat het romantische, lieve, hoopvolle gedeelte in mijn verder blijkbaar zo zwarte ik zo hoopt dat een normale leuke gezellige week voor puberzoon met zn neven en nichten die ook meegaan en waar hij anders maar weinig( zeg gerust maar minimaal-geen)  contact mee heeft, maar die hij wel heel erg aardig vind.Oh en de grote boze tovenaar himself gaat niet mee ( dat was ook een pre :-) )
Naja... ik mis m wel.... die grote puberzoon.( en ik heb last van een raar/naar soort van knagend gevoel diep van binnen )

13 opmerkingen:

 1. Ik voel met je mee. Ik had zo'n soort schoonfamilie. Ik was helaas niet gezegend met kinderen destijds, maar ben nu blij, dat ik totaal niets meer met ze te maken heb.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh wat een vervelende situatie dit. Laat mensen zich nou gewoon alleen met zichzelf bemoeien. Dat lijkt me al meer dan genoeg!
  Hopelijk vliegt jouw tijd deze week (en gaat de onze lekker langzaam omdat we met vakantie gaan).

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een week voor de boeg met kromme tenen - sterkte...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Herkenbaar, heel erg herkenbaar. Waarom jij puberzoon toch laat gaan, gewoon omdat je je kinderen het gunt om ook een relatie met hun vader op te bouwen.
  Dus succes en sterkte deze week.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Goh meid... ik voel met je mee hoor! Ik heb jaren lang gehoopt dat een klein atoombommetje mijn hele "schoonfamilie" (van zowel Ex 1, als Ex 2) uit zou roeien. Jouw wapen is eerlijkheid. Puberende Pubers stellen dat op prijs.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dapper dat je hem laat gaan. Veel sterkte. En pubers zijn echt niet gek hoor...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat akelig voor je! Uiteindelijk ben jij natuurlijk de betere wnt jij laat je zoon gaan ondanks de zorgen. Jij gebruikt hem niet als pion....en reken maar dat je zoon dat weet/aanvoelt.

  Akelig zo'n ex-schoonfamilie!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. H e bah, dat lijkt me een rotgevoel.

  Gelukkig is puberzoon ook jouw puberzoon, vooral jouw puberzoon (denk ik), dus hij weet en voelt wel wat juist is denk ik. Sterkte, ik leef met je mee deze week...

  Groet Roelien

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ah, lastig. Loslaten. Of was het maar los, meegeven aan zo'n grote boze tovenaarsfamilie. STerkte!

  Ik hoop dat hij het heel leuk heeft en (toch ook) snel weer thuis is!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Moeilijk voor je en dapper dat je het toch hebt gedaan! Ik als produkt van een nare scheiding kan zeggen dat wanneer je in je pubertijd zit, je hele kritische vragen gaat stellen. Hij zal ook zijn eigen mening gaan vormen en op een afstandje proberen naar de situatie te kijken. Hij zal niet in kuilen stappen, hij loopt er wel omheen. Voor je het weet is hij weer thuis en zal ook hij blij zijn weer thuis te zijn! Sterkte deze week!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Heel herkenbaar, ik heb ook zo'n ex schoonfamilie. Gelukkig zijn mijn kids groot genoeg om zel te beseffen hoe ze zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Lijkt me super moeilijk dus ik kan me je gevoel wel voorstellen! gelukkig ben jij zijn moeder en dat scheelt..maar kan me voorstelln dat je were blij bent als je zoon weer thuis is!

  BeantwoordenVerwijderen

leuk dat je even reageert! bedankt, ik ben dol op reacties!

Hier groeit mijn sla

  Omdat het zelf kweken van wat groentjes altijd leuk en lekker is, kocht ik bij de ace-tijon een grappige kleine kas(10 euries voor wie ...