vrijdag 9 juli 2010

sloompie

Na de laatste loodjes voor de vakantie 's nachts op de zaak doorgebracht te hebben, voel ik mij wat sloompjes. Het zal komen door wat slaapgebrek, k slaap slechter overdag en met dat warmige weer al helemaal en ook door het warme weer op zich.( en ook de donkere wolken in mn leven maken mij moe,uitgeput en zuigen mn energie weg en tevens word ik er echt wel down van). Ben gek op het mooie warme zomers, het strand en de zee roepen mij verlokkend toe( en dat is op 2 km afstand heeel goed te horen ;-) ), vooral wat laat in de middag rond vieren want dan heb je ongeveer het hele strand voor jezelf, tevens gaat mijn leven met deze warmte meteen een versnelling lager.( en met de mini's ging ik al in een tragere gang...)k ben dus zo ongeveer zo snel als een kudde slakken... En het is zoveel heerlijker om lekker buiten te leven dan binnen , vandaar wat weinig blogjes de laatste tijd.
Maar hoera, wat zeg ik? HOERA HOERA...driewerf hoera, mijn  vakantie is begonnen en om dat alvast te vieren trakteerde ik mijzelve ouderwets op een fijn vakantieboek, van jahwel FLOW....echt enorm leuk ziet hij eruit, ik kan alleen nog niet beslissen, begin ik er nu meteen aan of bewaar ik m nog even voor een heerlijk geniet moment :-) het voelt een beetje als een lekker toetje of ook wel de kers op de taart die vakantie heet.

11 opmerkingen:

 1. Ha lekker vakantie !! En je moet gewoon even een lekker genietmomentje creëren ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk als de vakantie je toe lacht, ga je ver weg of blijf je in de buurt van je stressige ?? Dan zou ik dat boekje nog maar even weg leggen voor betere momenten, zodat je er echt van kan gaan genieten, zonder de hete adem in je nek, als je begrijpt wat ik bedoel.
  Fijne vakantie toegewenst en kom veilig weer thuis.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. leuk hè, die Flow! Geniet van het onthaasten.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een welverdiende traktatie! Geniet ervan, van je boek en van de vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. GroteBrulGolem9 juli 2010 om 19:17

  Fijne vakantie en laat je zorgen achter je!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Geniet van de vakantie, Sil.
  Je hebt het verdiend! Henk

  BeantwoordenVerwijderen
 7. vakantie en een slakkentempo passen toch prima bij elkaar. Geniet van elkaar en het mooie weer.
  groetjes Kronova

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb ook met dit boek in mijn handen gestaan, maar werd afgeschrikt door de exorbitante prijs van zo'n twaalf euro. Erg duur voor een vakantieboek. Ik zie de makers van Flow gewoon in hun vuistje lachen als het geld binnenstroomt.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Gewoon lekker genieten van de vakantie en het vakantie-gevoel!!!

  BeantwoordenVerwijderen

leuk dat je even reageert! bedankt, ik ben dol op reacties!

het geluk dat rode klompjes heet

Soms heb ik wel eens van die vreemd soort geluksmomentjes. Zoals bv het moment, waarop ik mijn nieuwe (op etsy bestelde handmade) cloggs aa...