vrijdag 5 maart 2010

lente groene dromen

Jah ook ik werd midden in mijn nachtdiensten getroffen door warme zonnestralen, die mij uit mijn bed lokten,om te onderzoeken of dit echt was en mij  buiten mijn warme huis toch wel frisjes bleken.( beslist was het warmer achter het raam en in mijn bed dan buiten brrrrr)
Ik zag eerst een en de volgende dag al een tweede wit kopje verschijnen, nee geen sneeuwklokjes , maar tandjes,en dan dat groen..jaah dat hoort er dan ook bij he ;-)
En zo had ik deze week lente gevoel : De ZON, en de eerste ,meteen twee!!! tandjes verschenen in het kleine mondjes van mijn beepje( AAARGHH zij word echt veel te snel groot!!).Dat ging natuurlijk vergezeld van groene poep( bleeeeh)Maar het versterkte juist mijn fijne het word lente gevoel, alles groeit en bloeit :-)
En vanaf nu heeft mijn basisschoolelfje elke vrijdagmiddag dus heerlijk vrij ( is zo geregeld op deze school) en ook dat geeft ons al een wat zomers gevoel van vrijheid.
Oh en nu ben ik ook nog besmet met het virus wat hier in de buurt heerst ( zie huizesteen) en maak ik allerlei sopjes klaar om mijn voorjaarsschoonmaakachtige ding te doen.Waar ik helaas vaak den peuterzoon ook weer uit de emmer moet vissen, helemaal nat tot op de huid, want die vindt dat gespeul met water fantastisch.

11 opmerkingen:

 1. en gaan ze je dan vanmiddag helpen met soppen?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @ roelien : nee vrijdags is het paardrijmiddag, dan word er gereden en paarden in en uit de wei etc gedaan( op de manege)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wel weer een super mijlpaal die kleine lieve tandjes !! Vanmorgen kon ik mijn virus al niet meer vinden ;-) ik lees het al jij hebt hem :-D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk, die eerste tandjes!
  Ik had ze al toen ik twee weken was, arch...en beet mijn moeder geregeld. Die tantjes heb ik nog want er zaten geen nieuwe onder. Niemand ziet dat gelukkig maar het wordt tijd dat daar een brugje komt...tenslotte wile melktandjes er wel eens uit - na 42 jaar.

  Groetjes: Aritha

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zie je wel, het poetsvirus springt over...
  Wees allen gewaarschuwd!
  {klikt gauw verder om pas terug te keren als 't virus bestreden is!}

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Als je nog tijd hebt, kom je dan hier de ramen wassen? ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heerlijk weer he, lekker weer af en toe die zonnestralen. Eigenlijk moet je gewoon daarvan genieten en van die groene luiers ;-) want de zon is zo weer weg en het huis zo weer vies.
  Zonnig weekend van ons!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Niemand ontkomt er aan, het schoonmaakvirus. Het hoort echt bij deze tijd van het jaar!! En o, meteen 2 tandjes!!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dochter (4) en ik hebben van de week toen de zon zo lekker scheen de ramen gezeemd. Samen. Zie je het voor je? Gelukkig is het nu weer wat bewolkt (-;

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik hoop dat ook al wordt het weer wat kouder, dat dat zonnetje lekker blijft schijnen. Ik krijg er gelijk ook weer wat meer energie van. Dan doe je nog eens wat ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Zon...lente....iedereen heeft de kriebels volgens mij!

  Ik vind de eerste tandjes zo'n mijlpaal! Het gezichtje is meteen zo anders met tandjes erin, zooooo anders!

  BeantwoordenVerwijderen

leuk dat je even reageert! bedankt, ik ben dol op reacties!

Hier groeit mijn sla

  Omdat het zelf kweken van wat groentjes altijd leuk en lekker is, kocht ik bij de ace-tijon een grappige kleine kas(10 euries voor wie ...