vrijdag 12 maart 2010

berg en dal

Vandaag moest ik naar het consultaieburo met de twee kleine diertjes,oh nee vergissing, ik moest natuurlijk naar de dierenarts,voor jaarlijkse entingen en check up ( doetie ook altijd ).Nog een geluk dat ik wel de juiste kleine levende wezentjes meehad ;-)
Maar de weg ernaar toe lag helemaal open gebroken, het was een pad over berg( puin ) en door dal( opengebroken riolen en dergelijke) dus ik moest met in de ene hand een kratje met daarin een loeiende koe en in de andere hand een nogal opgewonden aan de riem trekkende hond.De siameese koe loeit in haar kratje(MAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAUWWMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAUW) want, ze houd er heel niet van in kratjes gepropt te worden en nog minder heen en weer geslingerd te worden.De werkende mannen vonden het nogal hilarisch en de een na de ander slingerde gevatte opmerkingen als stiekum gegooide sneeuwballen mijn richting uit.Heeft die kat soms hoofdpijn?Nee maar ik wel aan het eind van de weg... whahahahahahaha natuurlijk deed ik of ik niks hoorde en klom en klauterde koninginlijk verder onderwijl hopend dat ik niet zou struikelen.Maar na opmerking 10, die ik eigenlijk ook wel heel grappig vond stopte ik maar even en gierde het uit van het lachen,haalde diep adem en ging voor de laatste 100 meter.
In de kliniek aangekomen waren we redelijk snel aan de beurt.De siamees mocht het eerst en krabte snel in een onzichtbaar ogenblik de tere huid van de dierendokter open.Bepleisterd ging hij onverstoord verder en ook hond werd beluisterd geklopt en geknepen en geprikt, toen hij  brave hondekoekjes kreeg hapte hij uit angst dat de koekjes gestolen zouden worden zo gulzig, dat de ehm vingers van de dierendokter er nog tussen zaten.De dokter nam er nog maar een pleistertje bij....

11 opmerkingen:

 1. Whoeoeoeohahahaha, mens ik rol van de stoel van het lachen, zo het weekend in. He heerlijk wat een verhaal en hoe je het ook opschrijft. Maar wel zielig voor die diertjes, ik bedoel voor die dierenarts. Die rolt bepleisterd en beplakt het weekend in. En ik wilde nog wel dierenarts worden vroeger..

  Goed weekend Silly, groet Roelien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hahaha die van mij rennen gelukkig alleen door de hele praktijk op de vlucht en verwonden niet die arme dierenarts van ons.. :D fijn weekend :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lachend rollend het weekend in.

  haha, fijn weekend, haha, Sandra.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha, onze dierenarts zit ook altijd onder de krabben en hechtingen. Niet van onze dieren, die worden op de één of andere manier zeer onderdanig van het geurtje dat daar hangt.
  Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Allemensen dat was me het ritje wel hè? Eerst de mannen, toen de dieren en tot slot ook de dierenarts nog! Was je niet blij dat toen je weer veilig thuis was :-))) Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. hilarisch zeg haha, ik zag het zo voor mij.

  Fijn weekend!
  Ilse

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh, dit is weer zo'n heerlijke onvervalste 'zoalsSilliealleenmaarkanbloggen-blog' ... mijn wiekent is weer goed begonnen!!!

  groetjes Sas

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mwhaha geweldig zeg! En ook zooooo herkenbaar! Die kat van ons krijgt gewoon stuiptrekkingen als we haar in een kratje proberen te krijgen...De hond lijkt het altijd wel leuk te vinden, vooral omdat onze dierenarts lekkere koekjes heeft ;-)!! Echt een leuk stukje hoor, heb zitten lachen, heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik word GEEN dierenarts, nu weet ik het weer...

  Wel een leuk stukje!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Haha, een van mijn vorige katten heeft onze dierenarts ook een keer helemaal opengehaald! Ik voel me dan echt heel lullig (excusez le mot) daarover!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hihihi zijn verdiende loon die vervelende dierenarts ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

leuk dat je even reageert! bedankt, ik ben dol op reacties!

het geluk dat rode klompjes heet

Soms heb ik wel eens van die vreemd soort geluksmomentjes. Zoals bv het moment, waarop ik mijn nieuwe (op etsy bestelde handmade) cloggs aa...