donderdag 4 februari 2010

giftig

Zo, ik ben weer uit de nachtdienst,heerlijk weer een NACHT geslapen ipv overdag liggen sukkelen.
Dit komt beslist ook enorm ten goede aan mijn humeur, want ondanks manliefje een lekker brood bakte om mee naar de zaak te nemen.

Ik was door slaaptekort helaas enorm humeurig,of zeg maar ehm gerust: giftig geworden. En het is sterker dan ikzelf , veeeeel sterker, ik kan er niks tegen/aan doen...vooral kan ik me niet inhouden...zucht (en dan kan ik me tegen mijn schatteboutjes van kindertjes nog wel inhouden) Maar dan komt manliefje thuis...( en tegen die tijd loop ik natuurlijk echt op mijn tandvlees van vermoeidheid) en dan stort ik in, of misschien is het beter te zeggen dat ik ehmmmm ontplof.Hum Hum Hum.SLECHTe vrouw ben ik ... snik
Ik geef het toe.
Natuurlijk maak ik het later heus weer heel erg goed met manliefje.(en hij weet het ondertussen dus zegt dan hele rustgevende dingen tegen me,die ik op zo'n moment natuurlijk helemaaal niet rustgevend vind, helaas)
Arm manliefje he?

9 opmerkingen:

 1. Arme man ;-) Nou gelukkig heb je weer lekker een nachtje kunnen slapen :-D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik wil je liever niet tegen komen wanneer je zo giftig bent haha.
  Ach: hij weet het wél hé. Op andere momenten ben je natuurlijk de liefste vrouw van de wereld, maar soms is het gewoon effe genoeg.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. tja, dat kruipt in de kleren hé, zo'n nachtdienst. Gelukkig is manlief echt wel begripvol :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Da's toch gek he, het zijn toch altijd onze allerliefste ventjes die moeten afzien... ik ken dat hier ook: helemaal over mijn toeren door veel te druk op mijn werk en uitlopende spreekuren, dan is hij het die het weer moet ontgelden en op zo'n moment doet hij extra zijn best voor mij en toch is het dan weer niet goed... Die vrouwen hé.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. arme Silvia en arme Maarten......
  Het valt niet altijd mee, in de reclame zeggen ze dan ... het komt wel goed schatje ...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ja de mannen hebben het vaak het zwaarts te verduren in huis....zeker als er meerdere vrouwen in huis wonen....allemaal tegelijkertijd ongesteld zeker!!!
  Gelukkig heb ik ook een lieve en geduldige man getrouwd....wij vrouwen boffen maar....

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ach, manlief kent je inmiddels langer als vandaag zullen we maar denken.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dit gedrag herken ik helemaal niet hoor. Ik ben altijd de geduldige lieve echtgenote die nooit uitvalt. Ik heb ook altijd alle begrip voor hem. En als hij uitvalt naar de kinderen snap ik dat ook altijd. <liegen uit)

  Kus en knuffel! Who said it was going to be easy?

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Slaaptekort is echt funest! Dat doet hele vervelende dingen met je persoonlijkheid. Gelukkig is het goed te genezen door te gaan slapen.

  BeantwoordenVerwijderen

leuk dat je even reageert! bedankt, ik ben dol op reacties!

Summertime, when the living is easy.....

Zodra de dagen lengen, en de zonnekracht weer toeneemt, leef ik op. Ik ben zeker aan het einde, die winter, kou, donkerte, regenachtighe...