zaterdag 6 februari 2010

sjopperige zaterdag

Het kleine bolle beepje ligt shocking klem in de wiegje nog naast ons bed.Waar al mijn eerdere babytjes op deze leeftijd, van 6 maand, al lang op eigen kamer/babybedjes lagen , ligt zij, mijn laatste spruitje nog lekker en gezellig in het schommelwiegje.Ze past er nog net in ( met opgetrokken beentjes of diagonaal ), al weken staat op mijn to do lijst een bedje halen.Maar elke keer viel er weer meters sneeuw op de weg net als wij eens een dagje naar Ikea wilden gaan om te shoppen.Of  verjaardagen dienden bezocht te worden, of ik moest werken,of manlief moest in eens werken, of, of ,of.... Op zich ook niet eens zo erg.Want ik kon maar niet besluiten, of ik de ondernemende peuterzoon al in een groter (leuk meegroeiend) kleuterbedje zou doen,hij kan wel uit zn bedje klimmen maar doet dit nooit.Of dat ik gewoon 2 babybedjes wilde...En ik( als eeuwige twijfelaar) zat aldoor te twijfelen wat nu verstandig was om te doen.Toen ik haar vanmorgen met wieg en al aan haar vast geklemd in mn armen hield begreep ik dat het vandaag toch echt tijd was voor een groter bedje.
Dus vandaag was het dan zover en zijn we echt gegaan en nog geslaagd ook, ja ik ben er zelf ook nog steeds verbaasd over, en het allerleukste is: het is( mijn niet zo handige) manliefje zelfs al gelukt het geheel in elkaar te zetten( en het lijkt nog goed ook ).
Ik zal er morgen een foto van maken :-)
fijne zaterdag!

7 opmerkingen:

 1. Hihihi nou ik ben heel benieuwd naar de foto's hoor !!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. het lijkt me ook heel leuk om een foto te zien van een beebje met een wieg aan haar billen hangend...
  Ik zie het al helemaal voor me.
  Complimenten voor je blog.
  Groeten, Aafke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een bolle beeb shocking klem in de wieg-foto en hetzelfde bolle beebje in lief ruim ledikantje-foto? En staat het ledikant nu bij jullie of ook meteen op eigen(of bij broertje)kamer?
  Hier slaapt kleine elf(van bijna 1,5)nog steeds in ledikant bij ons op de kamer(uit ruimte gebrek).

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @sandra: het ledikantje staat nu bij peuterbroer van 2jaar en 1 maand ....maar ehm ik vind het moeilijk dat ze dan in eens "zo ver" weg ligt , enn er is plaats voor het ledikantje op onze slaapkamer, dus wellicht ehm hum hum komt het bedje nog een tijdje bij ons te staan.Wat op zich ook wel handig kan zijn, want peuterzoon is een lichte slaper en soms snel wakker.
  Maar aan de andere kant moet je soms eens iets een keer gewoon proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik hoorde de afgelopen week dat je 's morgens twee centimeter langer bent dan de vorige avond. Of het waar is weet ik niet....
  Maar... het zou wel kunnen verklaren waarom beebje 's avonds nog in haar bedje paste en 's morgens niet meer. Of ze maakte ook nog even een groeispurt.
  Ik wacht vol spanning op de foto's.....

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Beepje met wieg en al, ik zie het voor me :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk! Ben benieuwd welk bedje het is geworden.
  Moest denken aan mijn jongste, die eigenlijk niet meer in het voorzitje op de fiets paste, maar waar ik haar klemvast inpropte, omdat ik geen afscheid wilde nemen van dat kindje voorop (mijn neus in de zwitsalhaartjes..)
  Groet Roelien

  BeantwoordenVerwijderen

leuk dat je even reageert! bedankt, ik ben dol op reacties!

Summertime, when the living is easy.....

Zodra de dagen lengen, en de zonnekracht weer toeneemt, leef ik op. Ik ben zeker aan het einde, die winter, kou, donkerte, regenachtighe...